Νέες κυκλοφορίες από Protest The Hero, Integrity, Destruction και Morbid Angel

Μεγάλη επιστροφή για τους Καναδούς, live από Integrity και Destruction, πλούσια επανακυκλοφορία για τους Morbid Angel

19/04/2020 @ 23:42

Οι Καναδοί progressive/modern metallers Protest The Hero επιστρέφουν με νέο full-length δίσκο επτά χρόνια μετά το εξαιρετικό "Volition". Το "Palimpsest" βγαίνει στην αγορά στις 19 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, με πρώτο single το "The Canary".

Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, οι Integrity κυκλοφόρησαν το ζωντανά ηχογραφημένο "Live Αt Northwest Terror Fest 2018", το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω Bandcamp. Σύμφωνα με σχετική δήλωση του lead κιθαρίστα Justin "Sexman" Ethem, το ιστορικό metalcore σχήμα έχει στα σκαριά τον διάδοχο του πολύ καλού "Howling, For The Nightmare Shall Consume".

Εκμεταλλευόμενοι την τρέχουσα κατάσταση, live δίσκο ετοιμάζουν και οι θρυλικοί Γερμανοί thrashers Destruction. To "Born To Thrash - Live In Germany" ηχογραφήθηκε ζωντανά στο περσινό Party.San Metal Open Air και πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 9 Μαΐου, ενώ στα δισκοπωλεία θα βρεθεί στις 17 Ιουλίου.

Οι πιονέροι του death metal Morbid Angel επανακυκλοφορούν το επίσημο ντεμπούτο τους και για πολλούς κορυφαίο τους άλμπουμ "Altars Of Madness" υπό τον τίτλο "Altars Of Madness: Ultimate Edition". Ο δεύτερος δίσκος του διπλού CD που βγαίνει στην αγορά στις 29 Μαΐου, περιλαμβάνει ζωντανή εμφάνιση από τον Νοέμβριο του 1989.

  • SHARE
  • TWEET