The Dead Weather: Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια (video)

Δείτε την πρώτη live εκτέλεση του καινούριου "I Feel Love (Every Million Miles)"

04/09/2015 @ 12:44
Οι The Dead Weather ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό -κι εμείς σας το μεταφέραμε αμέσως- την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου μέσα στο τρέχον έτος, αλλά και πριν λίγες μέρες την ημερομηνία της πρώτης τους ζωντανής εμφάνισης μετά από πενταετή απουσία από τα live.

Η πολυαναμενόμενη αυτή εμφάνιση θα λάβει χώρα στην εκπομπή "Late Show" -με τον Stephen Colbert, πλέον- στο επεισόδιο της 14ης Σεπτεμβρίου. Σήμερα, η σούπερ-μπάντα έδωσε στους θαυμαστές της τη δυνατότητα να δουν ιδίοις όμμασι την προετοιμασία για το show, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα video με την ζωντανή εκδοχή του νέου single "I Feel Love (Every Million Miles)", του οποίου το εντυπωσιακό videoclip έχουμε ήδη γνωρίσει.

Κι ενώ η εμφάνιση στον Colbert «μετράει» σαν η πρώτη συναυλία τους μετά την ανακοίνωση του νέου δίσκου "Dodge Αnd Burn", το εν λόγω video θυμίζει σε όλους μας πόσο ηλεκτρισμένη κάνουν την επί σκηνής τους συνύπαρξη οι Jack White, Alison Mosshart, Dean Fertita και L’il Jack Lawrence, όταν αποφασίσουν να παίξουν ζωντανά όλοι μαζί. Με τον White πίσω από τα τύμπανα και την Mosshart πίσω από την οξυζενέ φράντζα της, οι The Dead Weather βουτούν στα βαθιά νερά του "I Feel Love" χωρίς αναπνευστήρα (post-summer νοσταλγική αναφορά).

Δείτε εδώ το video της ζωντανής εκτέλεσης.
  • SHARE
  • TWEET