Τα video της ημέρας (Beady Eye, In Flames, Michael Schenker, Suede, Unknown Mortal Orchestra)

31/05/2013 @ 10:31
Μία από τις πιο ιδιαίτερες νέες μπάντες στον χώρο του psychedelic pop και της neo-psychedelia, οι Unknown Mortal Orchestra έδωσαν στη δημοσιότητα το video "From The Sun" από τον φετινό, δεύτερο δίσκο της καριέρας τους, "II".

VIDEO



Οι εμβληματικοί ήρωες της britpop, Suede, αποκάλυψαν το video του "Hit Me", από τον τελευταίο τους δίσκο ονόματι "Bloodsports". Οι Suede κυκλοφορούν επίσης ένα καινούργιο EP τεσσάρων κομματιών αυτήν την εβδομάδα, το οποίο ονομάζεται "Hit Me" και περιέχει, φυσικά, το εν λόγω κομμάτι.
VIDEO



Ο Michael Schenker έπαιξε ένα καινούργιο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο του, "Bridge The Gap". Φέρει τον τίτλο "Horizons" και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση στο video παρακάτω.
VIDEO



Ένα ιδιαίτερο video για το κομμάτι των In Flames, "Ropes", από τον δέκατο στούντιο δίσκο της μπάντας, "Sounds Of A Playground Fading", δόθηκε στη δημοσιότητα. Το video φτιάχτηκε εξ' ολοκλήρου από οπτικό υλικό που παρείχαν οι οπαδοί της μπάντας για τη δημιουργία του.
VIDEO



Ο Liam Gallagher (πρώην Oasis) εμφανίστηκε με την μπάντα του, τους Beady Eye, στην τηλεοπτική εκπομπή "Later ...With Jools Holland" και έπαιξε δύο τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET