Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του προσωπικού του album ο Gus G

Την ερχόμενη άνοιξη θα βγει στην αγορά το "I Am The Fire"

28/11/2013 @ 10:56
"I Am The Fire" θα είναι ο τίτλος του πρώτου στην ουσία προσωπικού δίσκου του Gus G, κιθαρίστα της μπάντας του Ozzy Osbourne και ηγέτη φυσικά των «δικών μας» Firewind.

Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για την επόμενη άνοιξη μέσω της Century Media Records, την δισκογραφική εταιρία δηλαδή που ανήκουν και οι Firewind.

Τη μίξη του "I Am The Fire" επιμελήθηκε ο Jay Ruston (Anthrax, Stone Sour, The Winery Dogs, Adrenaline Mob, Steel Panther, Kill Devil Hill), ενώ οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στο Los Angeles και την Ελλάδα κατά τους τελευταίους μήνες. Μερικοί τίτλοι τραγουδιών του δίσκου είναι "Eyes Wide Open", "Redemption", "End Of The Line" και "Blame It On Me".

Όπως είχε αναφέρει ο Gus G στη συνέντευξη που μας παραχώρησε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του "Apotheosis - Live 2012" των Firewind, το μουσικό ύφος του "I Am The Fire" θα είναι περισσότερο hard rock και classic rock, ενώ θα περιλαμβάνει τόσο instrumental κομμάτια, όσο και τραγούδια με φωνητικά. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Όσον αφορά στο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Century Media, ο Gus G δήλωσε τα εξής: «Η πίστη είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στη μουσική βιομηχανία και για μένα ήταν φυσικό να εμπιστευτώ την πρώτη μου προσωπική δουλειά στα χέρια των ανθρώπων της εταιρίας που ήταν πιστή, με υποστήριξε και με βοήθησε να χτίσω την καριέρα μου για περισσότερο από έντεκα χρόνια πλέον - μια εταιρία που τη νιώθω σαν οικογένεια. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που αποτελώ μέρος της ιστορίας της Century Media και ανυπομονώ να εξερευνήσω νέες περιοχές με το καινούριο άλμπουμ!»

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Century Media, Robert Kampf, προσέθεσε: «Ο επερχόμενος προσωπικός δίσκος του Gus G με τίτλο “I Am The Fire” θα είναι ακόμη μία απόδειξη του ταλέντου που έχει ο Gus. Στη Century Media είμαστε περήφανοι που δουλεύουμε με έναν μουσικό και συνθέτη της τάξης και της κλάσης του, καθώς επίσης και για το φανταστικό νέο άλμπουμ που ο Gus έχει φτιάξει.»
  • SHARE
  • TWEET