Serge Pizzorno: «Σταμάτησα τα ναρκωτικά γιατί ήθελα ο κόσμος να θυμάται τη μουσική των Kasabian»

29/08/2011 @ 09:51
O κιθαρίστας των KasabianSerge Pizzorno, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας από το Leicester συνήθιζαν να διασκεδάζουν σα «να μην υπήρχε αύριο» και ότι έκαναν χρήση πολλών ουσιών. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι η δουλειά τους είχε αρχίσει να γίνεται λιγότερο ποιοτική, ήξερε πως ήρθε η ώρα να σταματήσει.

«Ήμασταν τελείως τρελαμένοι. Και αυτό επειδή ποτέ δεν ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να διαρκέσει και δε δίνεις δεκάρα για τίποτα. Φτιάχνεις ένα άλμπουμ και πιστεύεις ότι μέχρι εκεί θα φτάσεις, οπότε αποφασίζεις να το διασκεδάσεις όσο πάει. Δε μας ένοιαζε το αύριο».

Και προσθέτει: «Κάποια στιγμή απλά βαρέθηκα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η τέχνη, η μουσική και αυτά που αφήνουμε πίσω μας. Όταν η μουσική σου αρχίζει να γίνεται χειρότερη, τότε δεν αξίζει όλο αυτό».

Η μπάντα θα κυκλοφορήσει το τέταρτό της άλμπουμ, "Velociraptor!", στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι Kasabian συνεργάστηκαν ξανά με τον παραγωγό Dan The Automator, ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή και στον τελευταίο τους δίσκο, "West Ryder Pauper Lunatic Asylum".

Τον Ιούνιο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα δείγμα της νέας δουλειάς τους, το "Switchblade Smiles", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, ενώ στις 12 Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το πρώτο single του δίσκου, υπό τον τίτλο "Days Are Forgotten".
  • SHARE
  • TWEET