«Selfie στη σκηνή; Θα φας κλωτσιά!» - Η συνέχεια...

Η «παθούσα» οπαδός υπερασπίζεται την μπάντα, ενώ ο συναυλιακός χώρος αποκλείει μελλοντικές εμφανίσεις της εκεί

14/04/2016 @ 01:55

Προχθές, 12 Απριλίου, ενέκυψε ένα - αμφιλεγόμενης πρόθεσης αλλά εντούτοις βίαιο - περιστατικό στο Mod Club του Τορόντο. Πρωταγωνιστής ήταν ο τραγουδιστής της αμερικανικής pop punk μπάντας The Story So Far και μια νεαρή οπαδός που ανέβηκε στη σκηνή ενώ η μπάντα ξεκινούσε να παίζει το τελευταίο της κομμάτι. 

Μέλη του κοινού φρόντισαν να δούμε το στιγμιότυπο με την προσπάθεια για μια επί σκηνής selfie, την κλωτσιά που ρίχνει ο Parker Cannon και την κατάληξη της άτυχης κοπέλας στην αρένα.

Παρ’ ότι η μπάντα δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, η εμπλεκόμενη θαυμάστρια και ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας το έκαναν, κρατώντας όμως ο καθένας διαφορετική στάση.

Η κοπέλα, ονόματι Becca Ilic, πόσταρε στο προφίλ της στο Facebook ένα κείμενο όπου εξηγεί: «Ήμουν στην συναυλία, ανέβηκα στη σκηνή και προσπάθησα να βγάλω μια χαζή φωτογραφία με μένα να πηδάω στο πλήθος. Ήμουν μεθυσμένη και το τηλέφωνό μου δεν δούλευε καλά, έτσι έκατσα εκεί πάνω περισσότερο απ’ όσο περίμενα».

Ζήτησε συγγνώμη από κοινό και μπάντα και συνέχισε: «Όπως είναι φυσικό σε όλα τα hardcore σόου, ο Parker ήταν ανεβασμένος, πήγαινε με το ρεύμα και με κλώτσησε εκτός σκηνής. Όλο έγινε με διασκεδαστική πρόθεση κατά τη γνώμη μου και δεν ήταν καν μια δυνατή κλωτσιά, περισσότερο έμοιασε σε σπρώξιμο... Γέλασα πέφτοντας στον κόσμο και συνέχισα να ροκάρω. Είμαι καλά και ελπίζω όλο αυτό να μην αλλάξει την γνώμη κανενός για το συγκρότημα».

Εν τω μεταξύ, ο συναυλιακός χώρος απέκλεισε το γκρουπ από μελλοντικές εμφανίσεις στο Mod Club. Ο διευθυντής του venue δήλωσε στο CBC: «Έχουμε φρικιάσει με τις ενέργειες του τραγουδιστή. Αυτή ήταν μια πολύ άνανδρη πράξη».

Η μπάντα ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος.

  • SHARE
  • TWEET