Σε κοινή περιοδεία οι «άσπονδοι φίλοι» Soundgarden και Nine Inch Nails

Το κενό του Matt Cameron στους Soundgarden θα καλύψει πιθανότατα ο Matt Chamberlain

17/03/2014 @ 10:38
Οι Soundgarden και οι Nine Inch Nails, δύο από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες rock μπάντες των δύο τελευταίων δεκαετιών, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια κοινή περιοδεία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Las Vegas στις 19 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει συνολικά 23 στάσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Τις περισσότερες από τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Death Grips.

Οι σχέσεις μεταξύ  Soundgarden και Nine Inch Nails διαχρονικά δεν έχουν υπάρξει και οι καλύτερες, καθώς η κυκλοφορία του σημαντικότερου ίσως δίσκου τις καριέρας τους ("Superunknown" και "The Downward Spiral" αντίστοιχα) την ίδια ημέρα (8 Μαρτίου 1994) θα σηματοδοτήσει μια άτυπη κόντρα, την οποία φρόντισε να συντηρήσει κατά καιρούς με δηλώσεις του ο Trent Renzor.

Tη θέση του Matt Cameron πίσω από το drum kit των Soundgarden, που αποφάσισε φέτος να αφιερωθεί στους Pearl Jam, θα καλύψει όπως αναφέρουν διάφορες πηγές ο Matt Chamberlain, ένας από τους πιο περιζήτητους session μουσικούς των τελευταίων 20 ετών με συμμετοχές σε πάνω από 200 δίσκους και συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους Peter Gabriel, The Wallflowers, Fiona Apple, Kanye West, Elton John, Natalie Merchant, John Mayer και Shakira.
  • SHARE
  • TWEET