Reunion των Savatage στην περιοδεία των Trans-Siberian Orchestra

10/01/2011 @ 10:36
Ένα όνειρο 9 περίπου ετών πρόκειται να λάβει χώρα για τους οπαδούς των Savatage στην επερχόμενη περιοδεία των Trans-Siberian Orchestra στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Jon Oliva, η σύνθεση των Savatage που ηχογράφησε τα "Dead Winter Dead" και "The Wake Of Magellan" θα συμμετάσχει σύσσωμη στην περιοδεία των Trans-Siberian Orchestra και με την ευκαιρία αυτή, στο τέλος κάθε παράστασης, οι Jon Oliva, Zak Stevens, Chris Caffery, Al Pitrelli, Johnny Lee Middleton και Jeff Plate θα μένουν μόνοι στη σκηνή, αποδίδοντας 8 περίπου κλασικά κομμάτια των Savatage.

«Ω ναι, η επανένωση των Savatage θα συμβαίνει στο τέλος κάθε show των Trans-Siberian Orchestra για 8 περίπου κομμάτια με το line up των "Dead Winter Dead" / "Wake Of Magellan"», τόνισε ο Oliva, για να συμπληρώσει:

«Πάντα το θέμα με την επανένωση των Savatage ήταν πως για να γίνει σωστά θα έπαιρνε πολύ χρόνο από τους Trans-Siberian Orchestra και ο Paul O'Neill σε καμία περίπτωση δε θα άφηνε μία μέτρια παραγωγή να λάβει χώρα. Τώρα όμως ήταν η τέλεια ευκαιρία: Με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια. Θα βοηθήσει στις πωλήσεις των εισιτηρίων, μιας και οι Trans-Siberian Orchestra δεν είναι τόσο γνωστοί στην Ευρώπη όσο στην Αμερική και θα ηρεμήσει όλους μία για πάντα. Αν θέλετε να το δείτε, έχετε 12 ή 14 βράδια και μετά τέλος. Μετά δε θέλω να ακούσω τίποτα. Αυτό ήταν. Οι οπαδοί θα έχουν το reunion, εγώ θα ξεμπερδέψω με αυτό το ζήτημα και όλα θα είναι όμορφα».
  • SHARE
  • TWEET