Rage: «Ακυρώσαμε τις συναυλίες στην Ελλάδα επειδή είχαμε πέντε εισιτήρια προπώληση»

Ο Victor Smolski με ανάρτησή του στο Facebook εξήγησε τους λόγους πίσω από την ακύρωση των συναυλιών των Rage

01/09/2014 @ 10:37
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κιθαρίστας / πληκτράς των Rage, Viktor Smolski, εξήγησε το σκηνικό πίσω από την πρόσφατη ακύρωση των εμφανίσεων της μπάντας στην Ελλάδα:

«Γεια σας! Είμαι ο Victor Smolski. Σπάνια τσεκάρω το Facebook και μόλις είδα τις αντιδράσεις σας σχετικά με την ακύρωση των συναυλιών στην Ελλάδα. Νομίζω ότι κάποιοι πρέπει να ηρεμήσουν και να σταματήσουν να κατηγορούν συγκεκριμένα άτομα. Οι Rage δεν είναι τεράστιο όνομα σαν τους Metallica ή άλλους rock star, με μεγάλο management που να καθορίζει πού θέλουν να παίζουν και να είναι πάντα sold out...

Οι Rage είναι μια μικρή μπάντα με μεγάλη ιστορία. Απολαμβάνουμε να παίζουμε οπουδήποτε θέλει να μας δει ο κόσμος. Θα ήταν ωραία να παίζαμε και στην Β. Αμερική καθώς και σε άλλες χώρες που λείπουν από την περιοδεία μας. Αλλά καταλαβαίνω τον Έλληνα διοργανωτή που ακύρωσε τη συναυλία επειδή είχε πουλήσει μόνο 5 εισιτήρια στην προπώληση. Αυτό είναι περίεργο γιατί όταν έκανα solo περιοδεία το 2013, ήρθα στο Nakas Conservatory στην Αθήνα και ο χώρος ήταν γεμάτος. Και ξέρω ότι έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς. Όταν οι Grave Digger παίζουν μπροστά σε 300 άτομα στην Ελλάδα (χαίρομαι για τον Chris και τα παιδιά), αυτό σημαίνει ότι εκείνοι οι τύποι είναι πιο δημοφιλείς στη χώρα σας απ' ό,τι οι Rage. Συγγνώμη που δεν θα περάσει η περιοδεία μας από την Ελλάδα και ελπίζουμε να μας δείτε στο μέλλον.»
  • SHARE
  • TWEET