Πλησιάζουν οι δύο συναυλίες των Flogging Molly στη χώρα μας. Γνωρίστε από κοντά το συγκρότημα!

23/08/2012 @ 11:32
Μερικές μπάντες απευθύνονται στο μυαλό. Άλλες, όπως οι Flogging Molly, απευθύνονται στην καρδιά!

Αυτή η ιρλανδο-αμερικάνικη folk punk μπάντα, που στις φλέβες των μελών της τρέχει κέλτικο αίμα, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο «παθιασμένες» εμφανίσεις!

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, Block 33
Αθήνα, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, Gagarin 205

Οι διαπεραστικοί, πάντα επίκαιροι και «καυστικοί» στίχοι, οι αξεπέραστες μελωδίες, οι συγκλονιστικές live εμφανίσεις σε συνδυασμό με τον απεριόριστο ενθουσιασμό, τη μεταδοτική ενέργεια και την αφοσίωσή που δείχνουν στους fans τους, έχουν κάνει τους Flogging Molly ένα πραγματικά ξεχωριστό και αγαπητό συγκρότημα.

«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.

Έχοντας πάρει το όνομά τους από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, όπου τραγουδούσαν όταν ξεκίνησαν, το Molly Malone, οι Flogging Molly δεν είναι απλώς μια μπάντα ...είναι μια επταμελής οικογένεια, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στη μουσική τους.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012!
Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων είναι 22 ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House | Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Musicland | Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310-264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δελτίο Τύπου



Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών των Flogging Molly στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα σε τέσσερις αναγνώστες του (δύο στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα) να γνωρίσουν από κοντά το συγκρότημα, τις ημέρες των εμφανίσεών του στο Block 33 και το Gagarin 205, αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Flogging Molly - πόλη" (όπου πόλη: η πόλη στην οποία πρόκειται να παρακολουθήσετε τους Flogging Molly, δηλαδή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό αποτελεί η κατοχή εισιτηρίου για το live.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή, 26 Αυγούστου στις 21:00. Οι τέσσερις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail μέχρι την Δευτέρα, 27 Αυγούστου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET