Επετειακή επανέκδοση για τα 20 χρόνια του "Swagger" από τους Flogging Molly

Η μπάντα μαζί με την επανέκδοση ανακοίνωσε και διαδικτυακή συναυλία

16/09/2020 @ 11:13

Οι σπουδαίοι celtic punks Flogging Molly γιορτάζουν τα 20 χρόνια από το ντεμπούτο τους, "Swagger" με μια επετειακή και συλλεκτική βινυλιακή επανέκδοση.

Το περιορισμένου αριθμού αντιτύπων, box set, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τη SideOneDummy, με τις παραγγελίες να ξεκινούν από αύριο, Πέμπτη.

Η επανέκδοση, θα περιλαμβάνει, πέρα από μια remixed/remastered εκδοχή του "Swagger", μια Ισπανική εκδοχή του "Sentimental Johnny" που θα ονομάζεται "Juan El Sentimental", βινύλιο με ζωντανές εκτελέσεις ηχογραφημένες το 2001 στο Bluebird Theatre στο Denver, καθώς και ένα παραδοσιακό Ιρλανδικό σετ, ηχογραφημένο με τον Steve Albini (χωρίς overdubs όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά).

Επιπρόσθετα, θα εμπεριέχονται ένα DVD με παρασκηνιακό υλικό από το 2000 καθώς και μια ζωντανή εμφάνιση από την εποχή, συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό κ.ά.

Οι Flogging Molly, ανακοίνωσαν μια ειδική, ακουστική διαδικτυακή συναυλία, υπό τον τίτλο "Halfway To St.Patrick's Day", που θα μεταδοθεί από τον ιστότοπό τους, για αύριο Πέμπτη, ώστε να συμπέσει με την έναρξη των παραγγελιών της επανέκδοσης.

Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία φορά που επισκέφθηκαν οι Flogging Molly τη χώρα μας ήταν στο Rockwave Festival του 2017 μαζί με Evanescence και Gojira.

  • SHARE
  • TWEET