Περισσότερο ακυκλοφόρητο υλικό του Johnny Cash υπόσχεται ο γιος του

Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το "Out Among The Stars"

16/01/2014 @ 10:52
Έναν περίπου μήνα μετά από την ανακοίνωση της προγραμματισμένης για τον ερχόμενο Μάρτιο κυκλοφορίας του "Out Among The Stars", ο John Carter Cash, γιος του θρυλικού αστέρα της country, Johnny Cash, δήλωσε στο BBC ότι έπονται κι άλλες κυκλοφορίες με υλικό του πατέρα του που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

«Πρόκειται να κυκλοφορήσει κι άλλη μουσική που δεν έχει ακουστεί, υπάρχουν μερικές σπουδαίες ηχογραφήσεις. Δεν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε κάτι εάν δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να ακολουθούμε αυτά που πιστεύουμε ότι θα ήθελε να κυκλοφορήσει ο πατέρας μου.»

Όλο αυτό το ακυκλοφόρητο υλικό ήρθε στο φως το 2012, όταν ο John Carter ανακάλυψε στα αρχεία εκατοντάδες ταινίες ακυκλοφόρητου ζωντανά ηχογραφημένου και studio υλικού του πατέρα του, συμπεριλαμβανομένων και ντουέτων με τον Bob Dylan.

Απαντώντας σε όσους πιστεύουν πως όλες αυτές οι μεταθανάτιες κυκλοφορίες έχουν ως μοναδικό σκοπό το κέρδος ο υιός Cash απαντάει το εξής:

«Θέλετε να δείτε άλλον ένα πίνακα του Picasso, εφόσον υπάρχει κάποιος που δεν τον έχει ξαναδεί κανένας; Θα έλεγα πως ο κόσμος μάλλον θα ήθελε να δει έναν ακόμη πίνακα του Picasso. Είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα. Είναι έργο τέχνης.»
  • SHARE
  • TWEET