Ο Paul Simon γράφει τη μουσική της νέας σειράς-έκπληξη του Louis CK

H σειρά ονομάζεται Horace And Pete

01/02/2016 @ 10:56

Στον κόσμο της μουσικής έχουμε συνηθίσει τις κυκλοφορίες-έκπληξη μέχρι τώρα, αλλά μία σειρά-έκπληξη αποτελεί όντως έκπληξη. Μόλις χθες, ο ταλαντούχος Louis CK μας εξέπληξε κυκλοφορώντας το πρώτο επεισόδιο της νέας του δραματικής web σειράς, η οποία φέρει τον τίτλο "Horace And Pete".

Πρωταγωνιστές της καινούργιας σειράς είναι ο Louis CK και ο Steve Buscemi. Υποδύονται δύο αδέρφια, ιδιοκτήτες ενός άθλιου συνοικιακού μπαρ, το Horace and Pete's.

Ο Paul Simon έγραψε και ηχογράφησε το soundtrack της σειράς, ένα πένθιμο κομμάτι σε ακουστική κιθάρα, το οποίο ακούγεται στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου, στο διάλειμμα (ναι, υπάρχει διάλειμμα στο επεισόδιο) και στους τίτλους τέλους, όπου οι στίχοι έχουν ως εξής:

«Όχι, γαμώτο, / Δεν μπορώ να παραπονιέμαι για τα προβλήματά μου / Είμαι ΟΚ με το πώς πάνε τα πράγματα / Τραβάω το σκαμπό μου μέχρι το μπαρ / Στο Horace and Pete's / Μερικές φορές αναρωτιέμαι / Γιατί εμείς οι ίδιοι γινόμαστε χάλια; / Απλά χρειάζομαι κάποιο χρόνο για να σκεφτώ / Ή ίσως απλά χρειάζομαι ένα ποτό / Στο Horace and Pete's.»

 

 

  • SHARE
  • TWEET