O Robert Plant τραγουδάει το "Stairway To Heaven" μετά από 16 χρόνια

Ο θρυλικός τραγουδιστής διασκεύασε κομμάτια των Led Zeppelin σε φιλανθρωπική εκδήλωση

23/10/2023 @ 15:04

Ο Robert Plant παρευρέθηκε ως ειδικός προσκεκλημένος το Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού Cancer Awareness Trust, η οποία διοργανώθηκε από τον Andy Taylor των Duran Duran.

Στην βραδιά, που έφερε το όνομα "An Evening With Andy Taylor And Special Guests", που ελαβε χώρα στο Oxfordshire στην Αγγλία, εμφανίστηκαν επίσης μεταξύ άλλων οι Guy Pratt (Pink Floyd), Andrew Ridgeley (Wham!), David Palmer (Rod Stewart, ABC, Pet Shop Boys, Sting, Bryan Adams, Tom Jones, κ.ά.

Κατά την εμφάνισή του, ο θρυλικός τραγουδιστής των Led Zeppelin, διασκεύασε τα κλασικά "Thank You", "Black Dog" και "Stairway To Heaven".

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Plant τραγουδάει το εμβληματικό κομμάτι, έπειτα από το 2007 και την ιστορική επανένωση των Led Zeppelin στην Ο2 Arena στο Λονδίνο, που έμεινε στην ιστορία ως "Celebration Day".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα εδώ όπως και παρακάτω, ενώ σημειώνεται πως το 2019, ο Plant σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να ταυτιστεί πλέον με το κομμάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JuliaDella (@julia__della)

  • SHARE
  • TWEET