Όλες οι λεπτομέρειες της δισκογραφικής επιστροφής των Varathron

Πέμπτο full-length album για τους Έλληνες black metallers

10/09/2014 @ 10:12
Οι Varathron, ένα από τα σημαντικότερα και πλέον ιστορικά ελληνικά black metal σχήματα, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 21 Νοεμβρίου το νέο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Untrodden Corridors Of Hades".

Οι ηχογραφήσεις και η μίξη πραγματοποιήθηκαν στο Infinite Loop Music Studio από τον Κώστα Καλαμπόκα, και το mastering επιμελήθηκε ο Tom Kvålsvoll στο Strype Audio της Νορβηγίας (1349, Arcturus, Darkthrone,Emperor, Code, Ulver).

Ακόμη, το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Mark Riddick (Arsis, Absu, Mystifier, Nun Slaughter,The Black Dahlia Murder), ενώ μέσω του καναλιού της Agonia Records διατίθεται και το trailer του δίσκου. To "Untrodden Corridors Of Hades" θα κυκλοφορήσει σε digipack CD, box CD (με bonus CD, ραφτό και αφίσα), μαύρο και χρωματιστό βινύλιο.

Οι Varathron είχαν επιλεχθεί από τους Αντώνη Κονδύλη και Τόλη Δόση ως ένα από τα 50 σημαντικότερα συγκροτήματα του black metal, στο αντίστοιχο αφιέρωμα που σας παρουσιάσαμε τον Ιούνιο, με προτεινόμενο δίσκο το "His Majesty At The Swamp" του 1993.

"Untrodden Corridors Of Hades" tracklist:

01. Kabalistic Invocation Of Solomon
02. Realm Of Obscure
03. Arcane Conjuring
04. Leprocious Lord
05. The Bright Trapezium
06. Death Chant
07. Delve Into The Past

Varathron line-up:
Stefan Necroabyssious - vocals
Achilleas C - guitars
Sotiris - guitars
Stratos - bass
Haris - drums

Varathron - Untrodden Corridors Of Hades
  • SHARE
  • TWEET