Οι Ten Years After και πάλι στην Ελλάδα, αλλά όχι στην Αθήνα

08/06/2009 @ 02:54
Στο τέλος της εμφάνισής τους στον «Ελληνικό Κόσμο», στις 9 Μαΐου 2009, οι Ten Years After υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθούσαν να επιστρέψουν σύντομα, για να προσφέρουν τη μουσική τους και σε άλλες ελληνικές πόλεις εκτός από την Αθήνα. Πράγματι, η περιοδεία τους θα τους φέρει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας και στο Μύλο-Βαβυλωνία της Θεσσαλονίκης, στις 10 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα.

Χωρίς τον Alvin Lee, αλλά με τον εκρηκτικό -όπως θα σας διαβεβαίωναν οι Αθηναίοι πιστοί- Joe Gooch, οι Ten Years After προωθούν το νέο τους άλμπουμ, "Evolution". Όλη η πρόσφατη δισκογραφία τους με τον νέο τους κιθαρίστα και τραγουδιστή, που είναι αρκετά δυσεύρετη, καθώς δεν υπάρχει ακόμη διανομή στην Ελλάδα, θα πωλείται κατά τη διάρκεια αυτών των συναυλιών, μέσα στο συναυλιακό χώρο.Info:
• Τετάρτη 10 Ιουνίου, Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Λάρισα
Προπώληση 25€, Δημοτική ραδιοφωνία Λάρισας - Είσοδος 28€
• Πέμπτη 11 Ιουνίου, Μύλος/Βαβυλωνία, Θεσσαλονίκη
Προπώληση 25€, Metropolis - Είσοδος 30€
• Doors open: 21.00

Για μια ενδιαφέρουσα βουτιά στην ιστορία τους, αλλά και για πιάσετε να το σφυγμό της νέας σύνθεσης, διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσαν στο Rocking.gr, λίγο πριν την πρόσφατη αθηναϊκή τους εμφάνιση: www.rocking.gr/article5936.php.
  • SHARE
  • TWEET