Ιmmortal εναντίον Abbath

Η νορβηγική μπάντα κατηγορεί τον πρώην frontman της για προσπάθεια... αρπαγής του ονόματος και logo

03/12/2015 @ 17:29
Τα δύο εναπομείναντα μέλη των Immortal, ο ιδρυτής και κιθαρίστας Demonaz και ο ντράμερ Horgh, μίλησαν για τις αιτίες της αποχώρησης του Abbath από τη black metal μπάντα.

«Η διαμάχη δεν είχε να κάνει με το ποιός θα έφευγε απο τη μπάντα, όπως ισχυρίστηκε ο Abbath. Είχε να κάνει με τα δικά του προσωπικά προβλήματα. Αλλάζαμε πρόγραμμα για αυτόν. Τον περιμέναμε όταν μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, όπως και παλιότερα. Προς λύπη μας, άλλαξε την απόφασή του. Αντί να λύσει τα δικά του θέματα, προσπάθησε κρυφά να κάνει δικά του το όνομα και logo των Immortal. Ηταν δύσκολο να βλέπεις την τροπή που πήραν τα πράγματα» δηλώνει ο Demonaz.

Τα δύο μέλη των Immortal δεν ήθελαν να τοποθετηθούν δημόσια, μέχρι να κλείσει η υπόθεση. «Το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή του. Και αυτό, γιατί είχε προσφέρει μόνο ως συνθέτης αλλά καθόλου σε στίχους, τίτλους δίσκων. Και η πραγματικότητα είναι πως και η μουσική ήταν αποτέλεσμα του συνόλου».

Οι Immortal έκαναν γνωστό πως ηχογραφούν ήδη νέο δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσω της Νuclear Blast Records το 2016. Yπάρχουν ήδη τίτλοι για τρία κομμάτια, τα "Northern Chaos Gods", "Called To Ice"  και "Blacker Of Worlds". Οι ίδιοι δηλώνουν ανυπόμονοι να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, ωστόσο δεν βιάζονται.
  • SHARE
  • TWEET