Οι Lizzy Borden για μία και μοναδική εμφάνιση στη Λάρισα

18/11/2010 @ 11:24
Είναι γεγονός! Ο θρύλος του κλασικού αμερικανικού heavy metal καταφθάνει στη Λάρισα σε λίγες μέρες, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, για μία και μόνο εμφάνιση στην Ελλάδα. Ο Lizzy Borden θα βρίσκεται στο Stage Club της Λάρισας, για την πιο δυνατή συναυλία της χρονιάς.

Η καλοκαιρινή του περιοδεία φέτος, είχε εκπληκτικές εμφανίσεις στις πιο φημισμένες σκηνές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ όπως το Sweden Rock, το Bang Your Head και το Keep it True της Γερμανίας, το Kobetasonic της Ισπανίας, όπου αποδείχτηκε τελικά ότι ο Lizzy Borden και η παρέα του ήταν το κρυφό χαρτί των διοργανώσεων!

Ο Lizzy Borden θα μας παρουσιάσει όλα τα κλασσικά του κομμάτια, όπως το "Me Against The World", το "American Metal", το "Masster Of Disguise", αλλά και τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ, σαν το "Tomorrow Never Comes" και "Under Your Skin". Ο δίσκος αυτός κάτω από την ονομασία "Appointment with Death" είναι μια πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Το video του "Tomorrow Never Comes" ήταν υποψήφιο για video της χρονιάς αλλά και μέσα στα 25 καλύτερα metal video στο "Headbangers Ball" του MTV.

Μέσα από μια πορεία 26 χρόνων, το συγκρότημα του Lizzy Borden σχηματίστηκε το 1983 στο Hollywood της California. Δίνοντας ζωή σε αλλόκοτους χαρακτήρες πάνω στη σκηνή, ο Lizzy Borden κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό show όλα αυτά τα χρόνια και να ανοίξει το δρόμο για καταπληκτικές ηχογραφήσεις, στις οποίες συνήθως κυριαρχούσε κάποιο βασικό θέμα, όπως τα "Love You To Pieces" (1985), "Menace To Society" (1986), "Visual Lies" (1987), "Master Of Disguise" (1989), αλλά και τα μεταγενέστερα "Deal With The Devil" (2000) και "Appointment With Death" (2008), τα οποία ανέδειξαν τον Lizzy Borden σε έναν από τους πιο χαρισματικούς performer από το ξεκίνημα του heavy metal.

Μια πορεία 26 χρόνων δύσκολα περιγράφεται σε δύο σελίδες. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του συγκροτήματος, ας δούμε τα κυριότερα σημεία της καριέρας τους. Έχουν κάνει 8 άλμπουμ και sold out περιοδείες σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία και Ιαπωνία. Τελευταία τους δουλειά είναι το "Appointment With Death" του 2008. Την ίδια χρονιά περιόδευσαν σε 11 χώρες στη Βόρειο Αμερική και στην Ευρώπη.

Έχουν εισαχθεί 4 φορές στο top 100 της Αμερικής. Είναι μόνιμα στις 5 καλύτερες μπάντες των ανεξάρτητων heavy metal ραδιοφωνικών σταθμών της Αμερικής. Τα τραγούδια τους παίζονται μόνιμα από το MTV τα τελευταία 20 χρόνια, όπου και έχουν εμφανιστεί πάρα πολλές φορές στο παγκόσμιο δίκτυο του καναλιού. Έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε ταινίες του Hollywood και έχουν συμμετάσχει στα soundtracks. Έχουν χαρακτηριστεί από τις πιο εξαιρετικές μπάντες του αμερικανικού heavy metal, όσον αφορά στη σκηνική τους παρουσία. Έχουν εμφανιστεί ως καλεσμένοι στο CNN και στο show του Jesse Jackson στην Αμερική. Έχουν ποζάρει, επίσης, στα εξώφυλλα όλων των παγκοσμίου φήμης heavy metal περιοδικών, όπως τα Circus, Hit Parader, Metal Edge, The Star, Creem, Burrn, Metal Hammer, αμέτρητες φορές. Έχουν παίξει στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο, όπως το Wacken, Bang Your Head, Keep It True, Rocklahoma και πάρα πολλά άλλα. Τέλος, έχουν εμφανιστεί ως προσκεκλημένοι του Alice cooper στο φεστιβάλ του Reading στο Λονδίνο, μπροστά σε 50.000 κόσμο.

Οι μεταμφιέσεις, οι μάσκες, τα κοστούμια, η απίστευτη φωνή του Lizzy Borden, ακόμη και σήμερα, αλλά και η παρέα που τον συνοδεύει, δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί το παλιό καλό heavy metal. Δημιουργούν εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες, ένα μοναδικό show από πραγματικούς performers. Ραντεβού με τους Lizzy Borden, λοιπόν, την 1η Δεκεμβρίου 2010, για μια αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα, στο Stage Club της Λάρισας...

Το συγκρότημα αποτελούν ο Lizzy Borden στα φωνητικά, ο Joey Scott στα τύμπανα, ο Marten Andersson στο μπάσο, ο Dario Lorina και ο AC Alexander στις κιθάρες.

Ώρα Έναρξης: 21:30
Support act: Mamma Kin

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 22€, Ταμείο 25€
Προπώληση Εισιτηρίων:
Δισκορυχείο, Ηπείρου 72 – 2410 614 380
Rock Music Store, Κοραή 34, 2410 283 919

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET