Οι El Doom & The Born Electric ανακαλύπτουν την καλοκαιρινή πλευρά τους

09/05/2012 @ 10:35
Οι El Doom & The Born Electric, που εντυπωσίασαν με το φετινό ντεμπούτο τους, πρόκειται να κυκλοφορήσουν stand-alone single.

Ο τίτλους του single των Νορβηγών θα είναι "The Teeth That Match My Wounds". Στην A-side θα υπάρχει το ομότιτλο κομμάτι που έχει γραφτεί από τον ηγέτη της μπάντας, El Doom, και από τον διάσημο pop μουσικό Øyvind Holm. Στην B-side (του επτάιντσου και όχι της ηλεκτρονικής κυκλοφορίας) θα υπάρχει το "The Driven Man That I Am", ένα κομμάτι που γράφτηκε από τον El Doom και δεν κατέφερε να μπει στον δίσκο.

Ο El Doom δήλωσε σχετικά: «Το "The Teeth That Match My Wounds" είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που έγραψα μαζί με έναν από τους ήρωές μου, τον Øyvind Holm. Ο Øyvind έγραφε τα τραγούδια μιας από τις αγαπημένες μου νορβηγικές μπάντες όλων των εποχών, των The Dipsomaniacs. Το να κάνω κάτι μαζί του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα ιδανικό καλοκαιρινό κομμάτι, πιο προσβάσιμο από αυτά του άλμπουμ. Αυτός είναι και ο λόγος που το φύλαξα για αποκλειστική κυκλοφορία σε single, παρόλο που η δισκογραφική μας με μισεί για αυτό!»
  • SHARE
  • TWEET