Οι Camel επιστρέφουν επί σκηνής

22/03/2013 @ 13:33
Το θρυλικό progressive συγκρότημα Camel θα ανέβει στη σκηνή του Barbican Arts Centre του Λονδίνου, στις 28 Οκτωβρίου 2013, παρουσιάζοντας το κλασικό άλμπουμ "The Snow Goose" στην ολότητά του.

Ο Andrew Latimer, παρέα με τον Colin Bass, τον Denis Clement, τον Gu LeBlanc και τον εκλεκτό καλεσμένο Jan Schelhaus, θα δώσουν την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.

Η τελευταία φορά που οι Camel ερμήνευσαν ζωντανά το άλμπουμ αυτό ήταν στο Royal Albert Hall το 1975, συνοδευόμενοι από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.

Όπως ανακοίνωσαν, «Αυτή η βραδιά θα είναι ένας φόρος τιμής στον Peter Bardens», πληκτρά του συκγροτήματος, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2002, την ίδια περίοδο που ο frontman Latimer έπασχε από πολύ σοβαρή ασθένεια.

«Δέκα χρόνια μετά, ο Latimer είναι ξανά υγιής και θέλει να γιορτάσει μία καριέρα η οποία μετράει πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Το show θα χωρίζεται σε δύο μέρη, και θα ακουστούν συνθέσεις που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή του για την ικανοποιητική μουσική ζωή που έζησε.»
  • SHARE
  • TWEET