Οι Arch Enemy συνεργάζονται με τη Διεθνή Αμνηστία

03/11/2011 @ 10:23
Οι Σουηδοί Arch Enemy ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Διεθνής Αμνηστία.

Μέσω της επερχόμενης μεγάλης περιοδείας των Arch Enemy σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, οι δύο πλευρές ανυπομονούν να διαδώσουν το μήνυμα της νέας καμπάνιας του οργανισμού, «Expression Of Freedom».

Η Διεθνής Αμνηστία θα βρίσκεται σε επιλεγμένες εμφανίσεις της μπάντας κατά τη διάρκεια της περιοδείας και θα προσφέρει πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται.

Η Angela Gossow σχολιάζει: «Θα έχουμε μαζί μας τη Διεθνή Αμνηστία στην περιοδεία μας για να υποστηρίξουμε την καμπάνια "Expression Of Freedom" και να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας να μάθει ο κόσμος τι πρεσβεύει ο οργανισμός. Πολλοί άνθρωποι θυσιάζουν τις ζωές τους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, των εγκλημάτων και της καταπίεσης. Κάποιοι δολοφονούνται βίαια ή φυλακίζονται απλά επειδή είπαν την αλήθεια. Για να τιμήσουμε το εξέχον κουράγιο των πρώτων και να δικαιώσουμε τους δεύτερους (αλλά και τις επόμενες γενιές), είναι σημαντικό να στηρίζουμε το σκοπό αυτό και να παλεύουμε για την ελευθερία. Κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει κάτι, διαλέξτε τον τρόπο και δράστε! Σταματήστε την καταστολή, επιτρέψτε την έκφραση!».

Ο Jo Metcalf, υπεύθυνος για αυτή την κίνηση της Διεθνούς Αμνηστίας, τονίζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τους Arch Enemy να υποστηρίζουν αυτή τη δράση μας. Νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν καλλιτέχνες που εκτιμούν την αξία του να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς το φόβο της σύλληψης ή ακόμη χειρότερων ποινών. Ελπίζω πως κάθε ένας που θα παρακολουθήσει κάποια συναυλία των Arch Enemy θα δώσει λίγο χρόνο για να υποστηρίξει τη δουλειά της Αμνηστίας σε αυτό το θέμα».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • SHARE
  • TWEET