Οι Warlord ευχαριστούν τους οπαδούς τους με νέα συναυλία στην Αθήνα για φιλανθρωπικό σκοπό

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Bill Tsamis

15/07/2014 @ 20:00
Λίγες ημέρες μετά από τις συναυλίες των Warlord σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, αποφασίστηκε να δοθεί μία ακόμη συναυλία στην Αθήνα ως «ευχαριστώ» προς τους οπαδούς, με τα έσοδα να προορίζονται για την οικονομική υποστήριξη της Μαρίας των Astarte.

Πιο συγκεκριμένα, οι Warlord πρόκειται να εμφανιστούν την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Ιουλίου, στο Κύτταρο Club. Το εισιτήριο θα κοστίζει 8 ευρώ και δεν θα υπάρχει προπώληση. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00, οι 300 πρώτοι θα πάρουν δώρο μια συλλεκτική αφίσα των Warlord, και η συναυλία θα αρχίσει ακριβώς στις 21:00.

Ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης / στιχουργός του συγκροτήματος, Bill Tsamis, προτρέπει τους οπαδούς -μέσω μηνύματός του που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook- να στηρίξουν την Μαρία στον δύσκολο αγώνα που δίνει, όχι μόνο μέσω της επικείμενης συναυλίας, αλλά προσφέροντας επίσης τα χρήματα τους στους σχετικούς λογαριασμούς.

«Η Μαρία υποφέρει. Δίνει μια μάχη ζωής και θανάτου. Πολλοί από εμάς -κι εγώ- έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αν μπορείτε να βοηθήσετε από καρδιάς έναν συνάνθρωπο τον καιρό της θλίψης του, παρακαλώ κάνετε την δωρεά σας, όχι μόνο μέσω της συναυλίας των Warlord στην Αθήνα, αλλά απ' όπου κι αν βρίσκεστε. Όταν κάποιος φωνάζει για βοήθεια, είμαστε υποχρεωμένοι ως αξιοπρεπείς άνθρωποι να βοηθήσουμε. Τα λόγια μπορούν να φτάσουν μέχρι ενός σημείου. Σε αυτόν τον κόσμο είναι τα χρήματα (όσο κι αν μισώ αυτή τη λέξη, ναι τα χρήματα) που μπορούν εν τέλει να καθορίσουν την έκβαση της μάχης της. Οπότε σας παρακαλώ και πάλι, βοηθήστε την Maria Tristessa. Ακούστε την καρδιά σας, τη συνείδησή σας. Είτε πρόκειται για λεπτά ή δολάρια, είτε για λίγα ευρώ, από αυτό εξαρτάται. Χρειάζεται μόνο ένα μικρό κομμάτι προσπάθειας - και στην εποχή του διαδικτύου είναι πολύ εύκολο. Αλήθεια, πόσα heavy metal DVD ή CD χρειαζόμαστε; Από εμένα προς εσάς: Κρατήστε τα χρήματά σας για την αγορά των επανεκδόσεων των Warlord κλπ., και αντ' αυτού ΒΟΗΘΗΣΤΕ τη Μαρία στη μάχη που δίνει. Όλοι θα γίνουν πλουσιότεροι και θα 'ναι ενωμένοι με αυτόν τον τρόπο.»

Αντίστοιχη συναυλία για την υποστήριξη της Μαρίας είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα, με την συμμετοχή δέκα ελληνικών συγκροτημάτων.
  • SHARE
  • TWEET