Οι Guns N' Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Axl Rose και Slash ξανά μαζί στην Ελλάδα μετά από 30 χρόνια

21/02/2023 @ 16:19

Oι Rock and Roll Legends Guns N’ Roses στην Ελλάδα!

Το εμβληματικό συγκρότημα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2023, με τελικό ευρωπαϊκό σταθμό την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Η προπώληση για τα μέλη του fanclub ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00.

Η γενική προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μέσω του gunsnroses.com και της ticketmaster.gr.

(Νέα Υόρκη, 21 Φεβρουαρίου 2023) – Οι Guns N’ Roses επιστρέφουν με μια τεράστια Παγκόσμια Περιοδεία για το 2023 σε παραγωγή της Live Nation πραγματοποιώντας headline shows σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Το εμβληματικό rock συγκρότημα ξεκινάει το ταξίδι του στις 5 Ιουνίου από το Park Hayarkon - Tel Aviv, Israel και συνεχίζει δυναμικά στην Ευρώπη, κλείνοντας τις συναυλίες στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το συγκρότημα θα συνεχίσει προς τη Βόρεια Αμερική, με αφετηρία το Medavie Blue Cross Stadium του Moncton, NB το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα επισκεφτεί ιστορικούς συναυλιακούς χώρους όπως το Fenway Park - Boston, MA στις 21 Αυγούστου και το Wrigley Field - Chicago, IL στις 24 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place - Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου. Παρακάτω υπάρχει το πλήρες επιβεβαιωμένο πρόγραμμα της περιοδείας.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας με την προπώληση του Nightrain Fan Club του συγκροτήματος την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00 από την ticketmaster.gr. Η γενική προπώληση για όλες τις ημερομηνίες θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00, στο gunsnroses.com και ticketmaster.gr . Οι fans μπορούν να προμηθευτούν VIP Πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν premium εισιτήρια, VIP πρόσβαση στα bar κατά τη διάρκεια του show, αποκλειστικό Guns N’ Roses VIP merchandise και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το vipnation.com!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα επιστρέφει στη Βόρεια Αμερική μετά το μνημειώδες We're F'N Back! Tour του 2021, κατά τη διάρκεια του οποίου κατάφεραν να γεμίσουν όλα τα στάδια από τη μία άκρη της ηπείρου στην άλλη, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου headline show τους στο Banc of California Stadium του Los Angeles. Παράλληλα, η θρυλική τους περιοδεία Not In This Lifetime... Tour (2016-2019) ξεχώρισε ως το «τρίτο επιτυχέστερο tour όλων των εποχών σε πωλήσεις».

Διευρύνοντας την πολιτιστική κληρονομιά τους, οι Guns N’ Roses έγιναν χορηγοί του Eric Jones με το No. 43 στα πλαίσια του Daytona 500. Η αγωνιστική ομάδα, Legacy Motor Club, βρίσκεται υπό την συνιδιοκτησία των θρύλων της NASCAR, Richard Petty και Jimmie Johnson οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του στο Twitter.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης οτι το κινηματογραφικό μουσικό βίντεο για το “November Rain” έχει ξεπεράσει τις 2 δισεκατομμύρια προβολές, εκτοξεύοντάς το στην κορυφή ως «το rock video με τις περισσότερες προβολές διαχρονικά». Πέρυσι κυκλοφόρησαν το Use Your Illusion I & II Super Deluxe Edition Box Set. Το 4LP βινύλιο είναι ήδη sold out. Οι Guns N' Roses θα αποκαλύψουν περισσότερα νέα και εκπλήξεις σύντομα. Ετοιμάσου!

2023 GLOBAL TOUR DATES

Mon Jun 05 – Tel Aviv, Israel – Park Hayarkon
Fri Jun 09 – Madrid, Spain – Civitas Metropolitan Stadium
Mon Jun 12 – Vigo, Spain – Estadio Abanca Balaídos
Thu Jun 15 – Dessel, Belgium – Grasspop Metal Meeting
Sat Jun 17 – Copenhagen, Denmark – Copenhell
Wed Jun 21 – Oslo, Norway – Tons of Rock
Tue Jun 27 – Glasgow, UK – Bellahouston Park
Fri Jun 30 – London, UK – BST Hyde Park
Mon Jul 03 – Frankfurt, Germany – Deutsch Bank Park
Wed Jul 05 – Bern, Switzerland – BERNEXPO
Sat Jul 08 – Rome, Italy – Circo Massimo
Tue Jul 11 – Landgraaf, Netherlands – Megaland
Thu Jul 13 – Paris, France – La Defense
Sun Jul 16 – Bucharest, Romania – National Arena
Wed Jul 19 – Budapest, Hungary – Puskás Arena
Sat Jul 22 – Athens, Greece – Olympic Stadium
Sat Aug 05 – Moncton, NB – Medavie Blue Cross Stadium
Tue Aug 08 – Montreal, QC – Parc Jean Drapeau
Fri Aug 11 – Hershey, PA – Hersheypark Stadium
Tue Aug 15 – East Rutherford, NJ – MetLife Stadium
Mon Aug 21 – Boston, MA – Fenway Park
Thu Aug 24 – Chicago, IL – Wrigley Field
Sat Aug 26 – Nashville, TN – GEODIS Park
Tue Aug 29 – Charlotte, NC – Spectrum Center
Fri Sep 01 – Saratoga Springs, NY – Saratoga Performing Arts Center
Sun Sep 03 – Toronto, ON – Rogers Centre
Wed Sep 06 – Lexington, KY – Rupp Arena
Sat Sep 09 – St. Louis, MO – Busch Stadium
Tue Sep 12 – Knoxville, TN – Thompson-Boling Arena
Fri Sep 15 – Hollywood, FL – Hard Rock Live
Wed Sep 20 – Biloxi, MS – Mississippi Coast Coliseum
Sat Sep 23 – Kansas City, MO – Kauffman Stadium
Tue Sep 26 – San Antonio, TX – Alamodome
Thu Sep 28 – Houston, TX – Minute Maid Park
Sun Oct 01 – San Diego, CA – Snapdragon Stadium
Sun Oct 08 – Sacramento, CA – Aftershock Festival
Wed Oct 11 – Phoenix, AZ – Chase Field
Mon Oct 16 – Vancouver, BC – BC Place

ΓΙΑ ΤΟΥΣ GUNS N’ ROSES

Οι Guns N’ Roses παραμένουν το πιο δυναμικό, «επικίνδυνο» και επιδραστικό rock αμερικανικό συγκρότημα στην ιστορία έως σήμερα. Ενσωματωμένο στην pop κουλτούρα, το album-ορόσημο Appetite For Destruction, με τις θριαμβευτικές πωλήσεις του 1987, ξεχωρίζει ως το «ντεπούτο album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ» καθώς και ως το «11ο album όλων των εποχών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ», ενώ η περιοδεία “Not In This Lifetime...” (2016-2019) κατατάχθηκε ως η «τέταρτη υψηλότερη, σε εισπράξεις, συναυλία στην ιστορία της μουσικής».

Το 1991, οι Guns N’ Roses συγκλόνισαν τον κόσμο με διπλό χτύπημα με τα 7 φορές πλατινένια άλμπουμ “Use Your Illusion I” και “Use Your Illusion II”, κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις του Billboard 200 με την κυκλοφορία τους. Με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι αυτή τη στιγμή, ο κατάλογός τους αποτελείται από τα “G N’ R Lies” (5 φορές πλατινένιο), “The Spaghetti Incident?” (πλατινένιο), “Greatest Hits (5 φορές πλατινένιο)” και “Chinese Democracy” (πλατινένιο). Επιπλέον, είναι μία από τις most-streamed ροκ μπάντες στον κόσμο, με μέσο όρο 24 εκατομμύρια ακροατές κάθε μήνα στο Spotify. Μετά τη θρυλική τους επανένωση, έγιναν headliners στο Coachella και πούλησαν πάνω από 5 εκατομμύρια εισιτήρια στην περιοδεία τους “Not In This Lifetime…”. Παρ΄ όλα αυτά, οι Guns N’ Roses δεν σταματούν ποτέ, με ακόμα περισσότερες συναυλίες για το 2023 και πολλές άλλες εκπλήξεις – το “Nightrain” συνεχίζει να ροκάρει ασταμάτητα!

Οι Guns N’ Roses είναι οι: Axl Rose (φωνή, πλήκτρα), Duff McKagan (μπάσο), Slash (κιθάρα), Dizzy Reed (πλήκτρα), Richard Fortus (κιθάρα), Frank Ferrer (ντραμς) και Melissa Reese (πλήκτρα).

Η Live Nation παρουσιάζει τους Guns N’ Roses - Μία παραγωγή της High Priority Promotions σε συνεργασία με την Frontstage

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET