Οι Volbeat δεν είναι metal

Ούτε rock 'n' roll σύμφωνα με τον Michael Poulsen

28/04/2015 @ 16:21
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Seattle, KISW 99.9, o frontman των Volbeat, Michael Poulsen, αναφέρθηκε στο πολύπλευρο ύφος της ιδιαίτερα επιτυχημένης μπάντας του, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς ως metal.

«Όταν κάθομαι και γράφω, δεν βρίσκομαι εγκλωβισμένος σε ένα συγκεκριμένο ύφος. Αγαπώ το metal, αγαπώ τα blues, αγαπώ τα gospel, την country και το punk. Αρκεί να μου κάνει κάτι και να παίρνω θετικό συναίσθημα.

Δεν θέλω να περιορίζομαι σκεπτόμενος ότι 'αυτό πρέπει να είναι μόνο metal τραγούδι'. Οι Volbeat δεν έχουν σχέση με αυτό. Σέβομαι ιδιαίτερα όλες τις σπουδαίες metal μπάντες που έχουν βρει το ύφος τους και πραγματικά δεν θέλεις να αλλάξουν κάτι. Αλλά όσον αφορά τους Volbeat, δεν θα έλεγα καν ότι είμαστε metal ή rock ‘n’ roll.»

Όσον αφορά τον διάδοχο του "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" που βρίσκεται στα σκαριά, ο Poulsen δήλωσε το εξής: «Είναι όπως παλιά, γράφω το περισσότερο υλικό αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία ανοιχτά για τον κιθαρίστα Robb Caggiano, στα οποία μπορεί να προσθέσει μερικές από τις ιδέες του.»
  • SHARE
  • TWEET