H Andrea Meyer ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στην Νορβηγία

Ήταν μουσικός, συγγραφέας, μοντέλο και πρώην σύζυγος του κιθαρίστα των Emperor

19/10/2021 @ 10:54

H Andrea Meyer ήταν ένα από τα πέντε θύματα της πρόσφατης επίθεσης στην πόλη Konsberk της Νορβηγίας.

Ο 37χρονος Δανός Espen Andersen Braathen επιτέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 13 Οκτωβρίου σε πολίτες, δολοφονώντας πέντε και τραυματίζοντας ακόμη τρεις σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι οι επιθέσεις έγινε με τόξο, σύμφωνα όμως με τελευταία ενημέρωση, φαίνεται ότι τα πέντε άτομα, ανάμεσά τους και η 52χρονη Γερμανίδα, δολοφονήθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Θεωρείται ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα της διαταραγμένης ψυχικής υγείας του Braathen παρότι είχε ασπαστεί τον μουσουλμανισμό, καθώς και ότι επέλεξε τυχαία τα θύματά του.

H Meyer ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Samoth, κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Emperor. Μαζί είχαν αποκτήσει μία κόρη.

Είχε κάνει φωνητικά στο "The Principle Οf Evil Made Flesh" των Cradle Of Filth και την αφήγηση στο "The Dawn Of A New Age", εναρκτήριο κομμάτι στο "Nemesis Divina" των Satyricon, ενώ είχε γράψει και τους στίχους του "The Arcane Light Of Hecate" που περιλαμβάνεται στο κλασικό "Scarlet Evil Witching Black" των Necromantia.

Κυκλοφόρησε ambient και pagan μουσική υπό τα ονόματα Nebelhexë, Hagalaz’ Runedance και Andrea Nebel, ενώ υπήρξε ακόμη μοντέλο, συγγραφέας και αρθρογράφος.

  • SHARE
  • TWEET