Oι Tool ντύθηκαν Led Zeppelin

Δείτε τους να διασκευάζουν το "No Quarter" γιορτάζοντας το Halloween - H απάντηση του Maynard James Keenan για τους «ανυπόφορους οπαδούς»

02/11/2015 @ 09:28
Το βράδι του Σαββάτου, 31 Οκτωβρίου, οι Αμερικανοί γιόρταζαν το  Halloween, και κάθε μπάντα που έπαιζε, όφειλε να ντυθεί ανάλογα.

Οι Tool μεταμφιέστηκαν ως Led Zeppelin και έπαιξαν το "No Quarter" (που κάνουν συχνά) στο φεστιβάλ Monster Mash Music στην Arizona. Δείτε το εδώ, μαζί με το "The Grudge" που ακολουθεί.

Ο Maynard James Κeenan απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Το καλό νέο είναι πως είναι fucking Halloween, και τo άσχημo, δεν είμαστε οι Led Zeppelin».

Πριν μία εβδομάδα ο frontman των Tool είχε χαρακτηρίσει "ανυπόφορους και καθυστερημένους" τους οπαδούς της μπάντας (διαβάστε εδώ). Ο ίδιος μέσω twitter, διευκρίνισε πως εννοούσε τους φανατικούς και απλά παρεξηγήθηκε. «Ο πυρήνας μας δεν είναι φανατικός. Αγαπά τη μουσική» έγραψε ενώ δήλωσε πως δημοσιεύματα που αφορούν τη φημολογούμενη κακή σχέση του με τη μπάντα, είναι ψευδή και απλά αποσκοπούν σε "κλικς" των Μέσων που τα αναπαράγουν.

Ήταν η μοναδική συναυλία των Tool για το 2015, ενώ δεν έπαιξαν κανένα νέο τραγούδι...

maynardkeenan-RobertPlant
  • SHARE
  • TWEET