Οι Stone Temple Pilots στη σκηνή με τον Chester Bennington (Linkin Park)

20/05/2013 @ 12:00
Το Σάββατο, 18 Μαΐου, έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια η συναυλία Weenie Roast που διοργανώνεται από το ραδιοφωνικό σταθμό KROQ κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή πολλών διάσημων καλλιτεχνών.

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο ακροατήριο, είχαν την ευκαιρία να δουν τους Stone Temple Pilots σε μία ξεχωριστή εμφάνιση, καθώς το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή χωρίς να έχει ανακοινωθεί εκ των προτέρων η συμμετοχή τους, με τον Chester Bennington των Linkin Park στα φωνητικά.

Επί 40 λεπτά το συγκρότημα έπαιξε πολλές από τις κλασικές της επιτυχίες όπως το  "Sex Type Thing" και το "Vasoline", ενώ παρουσίασαν για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, το "Out Of Time".

Όταν οι Dean DeLeo, Robert DeLeo και Eric Kretz των Stone Temple Pilots άρχισαν να αναζητούν τον ιδανικό τραγουδιστή για να τους συνοδεύσει, συμφώνησαν πως ο Bennington ήταν η νούμερο 1 επιλογή τους, όπως παραδέχθηκαν.

«Ο Chester έχει μία μοναδική φωνή που θαυμάζουμε εδώ και καιρό. Ξέρουμε πως οι Linkin Park είναι η προτεραιότητά του, αλλά θα μας άρεσε να προσπαθήσουμε κάτι μαζί. Καταφέραμε να βρούμε το χρόνο να γράψουμε ένα τραγούδι και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Dean DeLeo.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET