Ακούστε την ακυκλοφόρητη συνεργασία του Slash με τον Chester Bennington

Αναμενόταν να συμπεριληφθεί στο ομότιτλο άλμπουμ του κιθαρίστα

21/05/2021 @ 14:59

Στη δημοσιότητα ήρθε δείγμα από ακυκλοφόρητη συνεργασία του Slash με τον Chester Bennington.

Το απόσπασμα, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, προέρχεταια πό το κομμάτι "Crazy", που είχε ηχογραφήσει με τον Bennington ο κιθαρίστας στα πλαίσια του δίσκου συνεργασιών του "Slash", που κυκλοφόρησε το 2010.

Η σύνθεση όμως δεν συμπεριλήφθηκε εν τέλει στο άλμπουμ, με τον Slash μάλιστα να την επανηχογραφεί με τον Lemmy, δημιουργώντας το τραγούδι "Doctor Alibi".

Όπως είχε εξηγήσει ο μουσικός σε συνέντευξη του πριν μερικά χρόνια στο Variety, η πλευρά των Linkin Park δεν επιθυμούσε την δημοσίευση της συνεργασίας, καθώς την ίδια περίοδο θα κυκλοφορούσαν το "A Thousand Suns" και δεν επιθυμούσαν να υπάρχει συμμετοχή του αδικοχαμένου frontman και σε άλλο δίσκο.

Η διαρροή πραγματοποιήθηκε από τον παραγωγό Big Chris Flores, ο οποίος είχε αναλάβει το μπάσο στην ηχογράφηση του "Crazy", και ο οποίος δήλωσε πως θα δοθεί ολόκληρο στη δημοσιότητα σύντομα, στα πλαίσια της ενίσχυσης του οργανισμού 320 Changes Direction, που δημιουργήθηκε από τη χήρα του Bennington, Talinda και ειδικεύεται σε ζητήματα ευαισθητοποίησης γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Υπενθυμίζουμε πως το "Slash" περιλαμβάνεται στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ των '10s όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.

  • SHARE
  • TWEET