Οι Raw In Sect ζωντανά στο 6 D.O.G.S. στις 16 Απριλίου

Στα πλαίσια της περιοδείας τους για το τελευταίο τους άλμπουμ, "Blue Haze"

06/04/2015 @ 14:10
Trailblazer Records presents:

Raw In Sect ("Blue Haze" tour part 2)
Live στο Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Πέμπτη 16 Απριλίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: 5 ευρώ

Οι progressive thrash metallers Raw In Sect βγαίνουν και πάλι στον δρόμο, στα πλαίσια του δεύτερου μέρους της 70-ήμερης ευρωπαϊκής tour για το τελευταίο τους full length άλμπουμ, "Blue Haze" (2014, Aural Music Group / Wormhole Death). Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος της περιοδείας, διάρκειας 50 ημερών και καταφέρνοντας να περάσουν από πάνω από 15 χώρες κατά τη διάρκειά της, ανεβαίνουν στη σκηνή του Six D.O.G.S, για να παρουσιάσουν -όπως συνηθίζουν- ένα «καυτό» show, θρασομεταλικής έντασης, rock 'n' roll ατμόσφαιρας και μοναδικής προοδευτικής ποιότητας.

Ο ήχος των Raw In Sect ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο σύγχρονο metal των Mastodon και των Baroness, στο σουηδικό thrash metal των The Haunted και το post metal κίνημα των τελευταίων δεκαετιών, κερδίζοντας σε δυναμισμό, ένταση αλλά και προοδευτικότητα.

Το κουαρτέτο των Raw In Sect χύνει αίμα και ιδρώτα πάνω στη σκηνή, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τη μικρή ηλικία των μελών του και έχοντας ως υπερπολύτιμο εφόδιο την συναυλιακή του εμπειρία από τα πολυάριθμα tour που η μπάντα πραγματοποίησε μέσα στα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στο πλευρό των Αμερικανών death metal τιτάνων Immolation. Αποτελούν μία ολοκληρωμένη και δυναμική συναυλιακή εμπειρία που αξίζει να παρακολουθήσετε. Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα έχετε αυτή την ευκαιρία και καλό είναι να μην την χάσετε.

Links:
www.rawinsect.com
www.facebook.com/rawinsect
www.trailblazerrecords.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET