Οι Offspring γιορτάζουν τα 20 χρόνια του "Smash" με επανέκδοση και περιοδεία

Θα παίζουν στις συναυλίες τους μέχρι και τον Σεπτέμβριο ολόκληρο το album

13/05/2014 @ 11:25
Τον Απρίλιο συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού για τη δεκαετία του 1990 "Smash" και οι Offspring πρόκειται να τιμήσουν την επέτειο με περιοδεία όπου θα παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ και ειδική επανέκδοση.

Η επετειακή περιοδεία ξεκίνησε στις 3 Μαΐου με την εμφάνιση του συγκροτήματος στο φεστιβάλ Groezrock του Βελγίου, θα συνεχιστεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου στην ευρωπαϊκή ήπειρο και κατόπιν θα μεταφερθεί στις Η.Π.Α., με τη συμμετοχή των Bad Religion και των Pennywise.

Η επετειακή έκδοση του "Smash" πρόκειται να βγει στην αγορά στα μέσα Αυγούστου από την Epitaph Records, θα περιλαμβάνει CD και βινύλιο με τα δεκατέσσερα κομμάτια του δίσκου σε νέο mastering, ανανεωμένο artwork και booklet 24 σελίδων με ανέκδοτες φωτογραφίες από τα αρχεία και δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος.

Το "Smash" περιείχε κομμάτια όπως το "Come Out And Play", το "Self Esteem" και το "Gotta Get Away" που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και έχει πουλήσει συνολικά έντεκα εκατομμύρια αντίτυπα (έξι στις Η.Π.Α. και πέντε στον υπόλοιπο κόσμο), γεγονός που το καθιστά τον πιο εμπορικό δίσκο ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας όλων των εποχών.

  • SHARE
  • TWEET