Οι Metallica κυκλοφορούν «πορτρέτο» του τέρατος Cthulhu

Δείτε το απίστευτα λεπτομερές έργο του Richey Beckett

05/09/2015 @ 22:16
Με post στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Metallica ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός «απίστευτου» illustration του μυθικού τέρατος Cthulhu, που «πρωταγωνίστησε» στο κλασικό ορχηστρικό "The Call Οf Ktulu", εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ολόκληρη η ανάρτηση της μπάντας έχει ως εξής:

«Την επόμενη εβδομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσει ένα απίστευτο illustration του πανίσχυρου τέρατος Cthulhu , που αποτέλεσε και το θέμα του κλασικού κομματιού της μπάντας "The Call Οf Ktulu".

Το επικά λεπτομερές έργο του Richey Beckett θα αρχίσει να πωλείται στο Met Store του Metallica.com στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 13:00 (Ώρα Ειρηνικού). Εκτός του ότι θα γίνει διαθέσιμο σε μαύρο T-shirt, θα βγει και ως δύο διαφορετικές μεταξοτυπίες σε μαύρο χαρτί. Οι εκτυπώσεις περιορισμένο αριθμού αντιτύπων θα είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικές έγχρωμες εκδόσεις.

Τα μέλη της Λέσχης Met θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο "The Call of Ktulu" για μία εβδομάδα. Μετά από αυτό, το μπλουζάκι θα κυκλοφορήσει για το κοινό και οι τυχούσες αδιάθετες εκτυπώσεις θα γίνουν κι αυτές διαθέσιμες.»

Γραμμένο από τους James Hetfield, Lars Ulrich, Cliff Burton, αλλά και τον πρώην κιθαρίστα της μπάντας, Dave Mustaine, το "The Call Of Ktulu" τιτλοφορήθηκε αρχικά "When Hell Freezes Over" και άντλησε το θέμα του από την ιστορία "The Call Of Cthulhu" του H.P. Lovecraft.

Πάρτε μια γεύση από το όντως εντυπωσιακό έργο στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Ο James με τον καλλιτέχνη και το ...πορτρέτο
  • SHARE
  • TWEET