Οι Emergency Broadcast τον Ιούλιο στην Αθήνα

Μαζί τους οι Soundkrash και Blame Kandinsky

27/05/2015 @ 12:35
Emergency Broadcast Live
w/ Soundkrash + Blame Kandinsky
Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 20:30
Είσοδος: 4 ευρώ

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου οι Emergency Broadcast έρχονται από την Κωνσταντινούπολη για να συναντήσουν στην σκηνή του six d.o.g.s τους Soundkrash και τους Blame Kandinsky.

Oι Εmergency Broadcast είναι μια experimental / hardcore μπάντα από την Κωνσταντινούπολη, που συνδυάζει την μουσική της με επιθετικές ιστορίες. Το 2012 δημοσίευσαν το πρώτο τους τραγούδι ("We Took Control") και τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το EP τους "Now Or Never". Στην συνέχεια έβγαλαν το πρώτο τους video clip για το τραγούδι "My Karma" και πιο πρόσφατα, τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησαν το 2ο τους EP με τίτλο "Untold Stories About Revenge". Έχουν δώσει αρκετές συναυλίες στην πόλη τους και μία μέρα πριν το live θα μοιραστούν την σκηνή με τους Deez Nuts στην Θεσσαλονίκη.

facebook.com/EmergencyBroadcastBand
emergencybroadcasthc.bandcamp.com

Οι Soundkrash δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2011 στην Αθήνα. Ο ήχος τους είναι heavy hardcore και έχουν στο ενεργητικό τους δυο κυκλοφορίες, ένα EP με τίτλο "Warfare" (2011) και ένα 7'' βινύλιο, το "Shipwreck" (2014). Επίσης έχουν μοιραστεί την σκηνή με σημαντικά ονόματα της hardcore σκηνής όπως Last Hope, Nine Eleven, Comeback Kid, Stick To Your Guns κ.ά. και έχουν δώσει συναυλίες σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα καθώς και στην Κωνσταντινούπολη.

facebook.com/soundkrashband
soundkrash.bandcamp.com
youtube.com/SoundKrash

Οι Blame Kandinsky είναι μία math 'n' roll μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2012. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με αρκετές και σημαντικές μπάντες στην Ελλάδα και έχουν κυκλοφορήσει ένα EP, το "Pink Noise Hotel", μαζί με ένα video clip για το κομμάτι "Death Has No Name".

Όπως λένε και οι ίδιοι: «It's only about math'n'roll and we do it the Elvis way! Otherwise just blame him, you know who!»

facebook.com/BlameKandinskyBand
blamekandinsky.bandcamp.com
youtube.com/BlameKandinsky

Poster by DN Design
(DN Design) facebook.com/dndesign.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET