Οι Eagles Of Death Metal επιστρέφουν στο Παρίσι

Δεν πτοούνται από την τραγωδία του Bataclan - Μαζί τους και ο Josh Homme

05/12/2015 @ 13:50
Παρά την τραυματική τους εμπειρία στο Bataclan, όταν πρόλαβαν να παίξουν μόλις έξι κομμάτια από το set τους πριν ξεσπάσει το μακελειό, οι Eagles Of Death Metal δεν πτοούνται και επιστρέφουν για μια ιδιαίτερα εμφάνιση στο Παρίσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Billboard.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης πως η αναβληθείσα ευρωπαϊκή περιοδεία του θα συνεχιστεί τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι Eagles Of Death Metal αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή στο τελευταίο κομμάτι που θα παίξουν οι U2 τη Δευτέρα, κατά τη συναυλία τους στο Παρίσι. Μαζί τους θα είναι και το μέλος τους, Josh Homme, ο οποίος δεν βρισκόταν στο Bataclan την τραγική ημέρα.

Η διάσημη μπάντα έχει δηλώσει πως θα είναι η πρώτη που θα εμφανιστεί στο Bataclan όταν ξανανοίξει. Ο συνιδρυτής τους, Jess Hughes, έχει πει: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Παρίσι... Οι φίλοι μας πήγαν εκεί για να ακούσουν rock 'n' roll και πέθαναν. Εγώ θα επιστρέψω εκεί και θα ζήσω.»

Οι Eagles Of Death Metal ιδρύθηκαν το 1998 από τον Josh Homme (Queens Of The Stone Age) και τον καλό του φίλο Jesse Hughes. Ο Homme συμμετέχει σε όλους τους δίσκους τους, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες ζωντανές εμφανίσεις τους.

Ο τελευταίος τους δίσκος, "Zipper Down", κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Δημοσθένη Ιωάννου στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET