O Tom Morello μιλάει για τα πλάνα των Rage Against The Machine - Ακούστε το demo του "Bullet In The Head"

19/11/2012 @ 14:42
Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Rage Against The Machine, Tom Morello, το συγκρότημα δεν πρόκειται να επανενωθεί για να συνθέσει κάποιο νέο τραγούδι ή πολύ περισσότερο για κάποιο καινούργιο άλμπουμ.

Παρά λοιπόν τα μεγάλα comeback που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό και παρά τις φήμες που πρόσφατα φούντωσαν χάρις σε κάποιες δηλώσεις του Tim Commerford, ο Morello απέκλεισε αυτή την πιθανότητα, μιλώντας στο Billboard, με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας του παρθενικού άλμπουμ τους, ως επετειακό box set.

«Ανυπομονούμε πραγματικά να δώσουμε αυτό το box set στους οπαδούς μας. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε οπαδούς που παθιάζονται είτε ακούν μία παλιά ηχογράφηση είτε μπαίνουν σε mosh pits σε κάποια συναυλία, και θέλουμε να τους δώσουμε μία χρυσή φλέβα της ιστορίας των Rage Against the Machine, της περασμένης αλλά και της σύγχρονης. Όμως δεν υπάρχουν πλάνα για κάτι πέρα από αυτή την κυκλοφορία.»

Το "Rage Against The Machine - XX" θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου και πρόκειται για την επανέκδοση του κλασικού πλέον πρώτου δίσκου του συγκροτήματος.

Πλέον μπορείτε μέσω του Noisecreep να ακούσετε την demo εκδοχή του τραγουδιού "Bullet In The Head", η οποία θα βρίσκεται στο δεύτερο CD της deluxe κυκλοφορίας.
  • SHARE
  • TWEET