Ο Mike Love απολύει τρία μέλη των The Beach Boys

28/09/2012 @ 10:39
Ο Al Jardine των The Beach Boys ζήτησε από τους φίλους της μπάντας να υπογράψουν μία αναφορά ώστε να υπερασπιστούν το επανενωμένο αρχικό line up του συγκροτήματος έναντι στη νέα εκδοχή του που δημιουργήθηκε από τον Mike Love, χωρίς τα υπόλοιπα τρία μέλη.

Ο Love αποκάλυψε τα σχέδιά του να συνεχίσει την περιοδεία υπό το όνομα The Beach Boys, μετά το τέλος την περιοδεία που γίνεται για τα πεντηκοστά γενέθλια του συγκροτήματος, η οποία τελειώνει σήμερα στο Λονδίνο.

Ο Al Jardine κάλεσε τους οπαδούς να υπογράψουν ενάντια στην καινούργια εκδοχή της μπάντας, την οποία χαρακτήρισε απογυμνωμένη και τόνισε πως ο Love τους απομακρύνει από το συγκρότημα για να αποταμιεύσει λεφτά. Η αίτηση ζητάει από τον Love «να επαναφέρει τα υπόλοιπα τρία μέλη στη σύνθεση που θα περιοδεύσει» και έχει ήδη σχεδόν 4.000 υπογραφές μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, ο Brian Wilson δήλωσε στο CNN πως η στάση του Love τον έχει στεναχωρήσει πολύ. «Είμαι απογοητευμένος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Mike δεν θέλει να περιοδεύσει μαζί με τον Al, τον David και εμένα. Στο κάτω κάτω είμαστε οι αληθινοί Beach Boys.»

Στο παρελθόν ο Wilson ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να επανενωθεί το συγκρότημα, όμως η πρόσφατη περιοδεία και το καινούργιο άλμπουμ  "That's Why God Made The Radio" φαίνεται να τον ενθουσίασαν.
  • SHARE
  • TWEET