Ο Dave Ellefson επιστρέφει στους Megadeth

09/02/2010 @ 17:16
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Dave Mustaine, o επί σειρά ετών φίλος του και μπασίστας Dave Ellefson, μετά από μια οκταετή απουσία, επανέρχεται στους Megadeth. Ο λόγος; Η επετειακή σειρά συναυλιών για τα είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του "Rust In Peace", στην οποία οι Megadeth θα παίξουν όλο τον ομώνυμο δίσκο, ζωντανά.



«Ο Dave ανήκει στους Megadeth. Η επιστροφή του δείχνει την αδερφική αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Τώρα θα σας δείξουμε!» δήλωσε ο Mustaine για τον Ellefson στην ίδια ανακοίνωση.

Ο ίδιος ο Ellefson δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή τόσο για μένα, όσο και για τους οπαδούς και τους Megadeth. Οι συναυλίες θα είναι μια μεγάλη γιορτή για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά album της καριέρας μας.»

Ο Ellefson θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με τους Dave Mustaine, Shawn Drover (τύμπανα) και Chris Broderick (κιθάρα), αλλά προφανώς χωρίς τον (πρώην πλέον) μπασίστα των Megadeth, James LoMenzo, τον οποίο ο Mustaine ευχαρίστησε «για την πιστή προσφορά του στους Megadeth όλα αυτά τα χρόνια».
  • SHARE
  • TWEET