Ο Claudio Sanchez (Coheed & Cambria) παρουσιάζει νέα σειρά κόμικς με ζόμπι

26/10/2011 @ 10:21
Ο frontman των Coheed & Cambria, Claudio Sanchez, εξέδωσε μία νέα σειρά κόμικς με ζόμπι, που ονομάζεται "Key Of Z".

Στις προηγούμενες δουλειές κόμικς του Sanchez περιλαμβάνονται το "The Amory Wars", το οποίο έχει βασιστεί σε τραγούδια των Coheed & Cambria, και το "Kill Audio".

Το νέο αυτό πόνημα, το οποίο έγινε σε συνεργασία με την Chondra Echert (η οποία είχε δουλέψει και στο "Kill Audio"), τοποθετείται σε μία Νέα Υόρκη που έχει κατακλυστεί από ζόμπι. Για το εξώφυλλο έχουν δουλέψει ο Nathan Fox του "Fluorescent Black" και ο Tony Moore του "The Walking Dead", ενώ σημαντική είναι και η προσφορά του Aaron Kuder (που συμμετείχε και στο "The Amory Wars").

Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια του Ewing, ενός Τεξανού που ήταν φύλακας ασφαλείας ενός πολιτικού πριν την εισβολή των ζόμπι. Ο Ewing πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή του.

Το πρώτο τεύχος του "Key Of Z" είναι διαθέσιμο ψηφιακά στο site comixology.com.

Την ίδια στιγμή, οι Coheed & Cambria ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ. Ο Sanchez πρόσφατα δήλωσε πως ο νέος δίσκος θα μείνει στη θεματολογία του "Amory Wars" και «θα εστιάζει περισσότερο στο παρελθόν. Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι με την επιλογή χαρακτήρων που έχουμε κάνει».
  • SHARE
  • TWEET