O Blackmore, o Coverdale, ο Hughes και πολλοί άλλοι μοιράζονται τις σκέψεις τους για τον Ronnie James Dio

17/05/2010 @ 12:05
Ritchie Blackmore: O Ronnie είχε μια σπάνια και υπέροχη φωνή. Θα λείψει από όλο τον κόσμο του Rock and Roll.



David Coverdale: Είμαι τόσο λυπημένος για το θάνατο του Ronnie. Οι σκέψεις μου, ευχές μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του.

Glenn Hughes: Ημέρα θλίψης η σημερινή. Έχασα έναν πολύ αγαπημένο φίλο. Ο Ronnie ήταν ένας αληθινός ηγέτης του heavy metal. Ένα είδωλο, ένα πρότυπο. Δε θα υπάρξουν άλλοι σαν κι αυτόν.
Ο Ronnie μου έδωσε σοφία και μου έδειξε μεγάλη συμπόνια όταν πριν από τόσα χρόνια ήταν στους ELF κι εγώ στους Deep Purple και περιοδεύαμε μαζί. Ήταν μία υπέροχη ψυχή, ευγενικός και ένας εκπληκτικός δάσκαλος.
Κάποια μέρα θα σου φέρω εκεί πάνω το μικρόφωνό σου και θα τραγουδάμε μαζί.
Θα μου λείψεις φίλε.

Mike Portnoy (Dream Theater): Rest In Peace, Ronnie James Dio… ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών.
Φαίνεται πως ο Dime, o Randy, o Cliff και o Bonzo βρήκαν τον απόλυτο τραγουδιστή.
Αυτή είναι μία από τις λυπηρότερες μέρες στο metal.

Sebastian Bach: Κλαίω σκεφτόμενος τον ήρωα και φίλο μου, Ronnie James Dio.
O Dio πέθανε σήμερα και ήταν ένα μεγάλο, μεγάλο μέρος της ζωής μου. Έδωσα συναυλίες μαζί του, δούλεψα μαζί του και τον αγαπούσα όλη μου τη ζωή. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Ο κόσμος έχασε έναν από τους καλύτερους. Το τελευταίο σου album ήταν το καλύτερό σου, εννοείται.

Twisted Sister: Τα μέλη των Twisted Sister, μαζί με εκατομμύρια οπαδούς του metal, θρηνούν για το θάνατο του φίλου μας, Ronnie James Dio. O Ronnie δεν ήταν μόνο ένας γίγαντας της παγκόσμιας metal σκηνής, αλλά και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσε να γνωρίσει κανείς. Ξεκινώντας από το 1983, όταν περιοδεύσαμε μαζί με το Ronnie στον Καναδά, και συνεχίζοντας τα τελευταία επτά χρόνια, όπου παίξαμε μαζί σε δεκάδες φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Ronnie ήταν από τα πιο προσηνή μέλη της μουσικής κοινότητας.
Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι με τη Wendy και την οικογένεια του Ronnie.

Andrea Ferro (Lacuna Coil): Είχα συναντήσει το Ronnie σε ένα soundcheck και ήταν πραγματικό ευγενικός. Είχε απίστευτη και μαγική φωνή.
Rest In Peace!

Ralph Santolla (Obituary, Deicide, Death, Iced Earth): Δεν υπάρχει άνθρωπος στο metal σήμερα που να μη «χρωστάει» στον Ronnie James Dio από κάτι. Είχα την τιμή να τον συναντήσω μία φορά και να τον δω σε συναυλία πολλές φορές, ανάμεσα στις οποίες και η περιοδεία "Black And Blue" (Black Sabbath και Blue Oyster Cult). Συμπεριφερόταν στον καθένα σαν ίσος προς ίσο, ελάχιστοι όμως είναι σαν αυτόν.
Rest in peace and God bless you.
  • SHARE
  • TWEET