Ο Ozzy Osbourne παίρνει μέρος στην κόντρα μεταξύ της γυναίκας του και του αδερφού της

Έκανε καυστικό post στο Facebook την ημέρα των γενεθλίων του

06/12/2013 @ 10:17
Ο Ozzy Osbourne, με μήνυμα στο Facebook του την ημέρα των γενεθλίων του, κατακεραύνωσε δημόσια τον αδερφό της γυναίκας του, David Levy.

Τα δύο αδέρφια, η Sharon και ο David, βρίσκονταν σε διαμάχη για δεκαετίες. Για μία περίοδο τα είχαν βρει, αλλά οι σχέσεις τους οξύνθηκαν πάλι το 2007, όταν δεν συμφώνησαν στο μέρος όπου ήθελαν να ταφεί ο πατέρας τους.

Ο David Levy πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως και ο γιός του Ozzy, Jack. Με αυτήν την αφορμή, είχε κάνει δηλώσεις πριν λίγες μέρες ότι ήθελε η κοινή αυτή ασθένεια να ενώσει ξανά την οικογένεια και επίσης μίλησε για το ενδιαφέρον της Sharon για την κοσμητική ιατρική.

Η Sharon απάντησε με σκληρά λόγια μέσω της εφημερίδας Mirror: «Είμαι πολύ νευριασμένη. Τον αποκαλούμε Fredo, όπως τον αδύναμο γιο στον Νονό που πρόδωσε την οικογένεια. Αυτός είναι ο αδερφός μου. Θέλει μόνο τα λεφτά, γι' αυτό δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. Αισθάνομαι άσχημα για την ασθένειά του, αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Όσον αφορά το ότι θέλει να βοηθήσει τον Jack, αυτό είναι απλά μια δικαιολογία.»

Ο Ozzy Osbourne πήρε μέρος και αυτός στην επίθεση κατά του Levy, γράφοντας στο Facebook του: «David Levy, κατ' ευφημισμόν κουνιάδε μου, άσε την οικογένειά μου ήσυχη. Σταμάτα να διαδίδεις ψεύδη. Βρες δουλειά και γίνε άντρας. Ευτυχώς, μπορείς να διαλέξεις τους φίλους σου, αλλά όχι την οικογένειά σου - αν και ο David Levy δεν υπήρξε ποτέ οικογένεια. Απ’ όταν σταματήσαμε να του δίνουμε χρήματα, το μόνο που έκανε είναι να διαδίδει ψευδείς ιστορίες. Σταμάτα να λες ότι με αγαπάς. Δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη. Με αποκαλείς άγιο που ζω με την αδερφή σου. Η λέξη είναι «αγάπη» και «λατρεία», όχι «άγιος». Αλλά ξέχασα ότι δεν ξέρεις τι σημαίνουν αυτά...»
  • SHARE
  • TWEET