Η Cult Metal Classics γίνεται Sonic Age Records

02/09/2004 @ 06:12
Sonic Age Records είναι το όνομα του νέου ελληνικού label, το οποίο δημιουργήθηκε από άτομα που βρίσκονται πίσω από την -επίσης ελληνική- Cult Metal Classics. Η τελευταία, με πορεία από το 2001, είχε ιδρυθεί κυρίως ως reissue label, προσπαθώντας να φέρει ξανά στο προσκήνιο ορισμένα ξεχασμένα διαμάντια του heavy metal. "Το όνομα του label συσχετιζόταν με τις επανακυκλοφορίες, οπότε, λόγω του ότι θέλαμε να φιλοξενήσουμε ορισμένα νέα ονόματα, πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε ένα άλλο label, το όνομα του οποίου θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο label που στρέφεται σε νέες κυκλοφορίες".

"Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του "Under A Savage Sky" των Jack Starr's Guardians Of The Flame και του "Greetings From Hell" των Ελλήνων Bloodstained".

Η Cult Metal Classics θα συνεχίσει ως τμήμα της Sonic Age Records, ενώ θα στραφεί στις επανακυκλοφορίες σπάνιων βινυλίων και cd's.

"Έχουμε ήδη κλείσει συμφωνία με ορισμένα μεγάλα groups όπως οι Overlorde (Η.Π.Α.), Valkija (Ιταλία), Bloodstained (Ελλάδα), Made Of Iron (Γερμανία), Euroforce (Ελλάδα / Γερμανία) κλπ. Ετοιμαστείτε για ένα νέο κύμα φανταστικών κυκλοφοριών σύντομα!" αναφέρει το δελτίο τύπου της νεοσχηματισμένης εταιρείας.
  • SHARE
  • TWEET