Ο Jordan Rudess των Dream Theater στέλνει ένα μουσικό μήνυμα ειρήνης

«Piano for Peace. Στέλνω ένα ζωντανό μουσικό μήνυμα σε όλους τους φίλους μου ανά τον κόσμο με ελπίδα για ειρήνη»

17/11/2015 @ 15:27
Ο κιμπορντίστας των Dream Theater, Jordan Rudess, πρόσφατα μοιράστηκε μέσω ανάρτησής του στο facebook μία ζωντανά βιντεοσκοπημένη αυτοσχεδιαστική performance που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα.

Το live stream βγήκε το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, με σκοπό να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας για ειρήνη.

Ο ίδιος ο Rudess έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης: «Piano for Peace. Στέλνω ένα ζωντανό μουσικό μήνυμα σε όλους τους φίλους μου ανά τον κόσμο με ελπίδα για ειρήνη».

Το πιανιστικό κομμάτι είναι ένας όμορφος αυτοσχεδιασμός με μόνο αναγνωρίσιμο θέμα αυτό του τραγουδιού "State Of Grace" του ντεμπούτου των Liquid Tension Experiment.

Ο φημισμένος κιμπορντίστας μόλις κυκλοφόρησε το νέο του σόλο άλμπουμ, "The Unforgotten Path", που περιλαμβάνει ανάμεσα στα 17 τραγούδια του και αρκετές διασκευές πολύ γνωστών επιτυχιών, όπως το "Your Song" του Elton John, το "Karma Police" των Radiohead, τα "Sound Of Silence" και "Scarborough Fair" των Simon και Garfunkel, το "As Tears Go By" από τους Rolling Stones, το "Imagine" του John Lennon και πολλά άλλα.

Δείτε το video εδώ.

  • SHARE
  • TWEET