Οι δηλώσεις Mangini, Petrucci, Myung, LaBrie, Rudess και Portnoy για την αλλαγή ντράμερ στους Dream Theater

Επιστροφή στην κανονικότητα των '00s μετά από δεκατέσσερα χρόνια

26/10/2023 @ 08:39

H επιστροφή του Mike Portnoy στους Dream Theater έχει προκαλέσει στις τάξεις οπαδών και συμπαθούντων ενθουσιασμό αντιστοίχου μεγέθους με το σοκ αποχώρησης πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Στην ανακοίνωση του συγκροτήματος περιλαμβάνονται δηλώσεις όλων των εμπλεκομένων μελών, οι οποίες ακολουθούν αναλυτικά.

Mike Mangini
Κατανοώ την απόφαση των Dream Theater να φέρουν πίσω τον Mike Portnoy αυτή τη στιγμή. Όπως ειπώθηκε από την πρώτη ημέρα, η θέση μου δεν ήταν να καλύψω όλους τους ρόλους που είχε ο Mike στο συγκρότημα. Έπρεπε να παίξω ντραμς για να βοηθήσω το συγκρότημα να συνεχίσει. Ο κύριος ρόλος του να κρατάω σφιχτή την απόδοσή μας στις συναυλίες σε καθημερινή βάση, ήταν μια έντονη και ικανοποιητική εμπειρία. Ευτυχώς, βίωσα να παίζω μουσική με αυτούς τους εμβληματικούς μουσικούς, καθώς και μερικές διασκεδαστικές στιγμές με χιούμορ. Μου άρεσε επίσης να περνάω πολύ χρόνο με το crew. Και μετά υπάρχει η νίκη στα Grammy, η οποία ήταν απίστευτα απολαυστική. Προς τους οπαδούς: Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν καταπληκτικοί μαζί μου. Λατρεύω τις φωτογραφίες που έχω με όλους εσάς να χάνετε το μυαλό σας και να διασκεδάζετε. Τέλος, αγαπώ πραγματικά το συγκρότημα, το crew και τo management, εύχομαι σε αυτούς και σε ολόκληρο τον οργανισμό ό,τι καλύτερο.

John Petrucci
Το παίξιμο του Mike Mangini στα τύμπανα είναι από άλλο πλανήτη και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασε μαζί μας στους Dream Theater. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την εκπληκτική μουσική που φτιάξαμε μαζί, με αποκορύφωμα την πρώτη μας νίκη στα Grammy πέρυσι και τις αμέτρητες μαγικές στιγμές που έχουμε μοιραστεί στη σκηνή τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Του εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες στη μουσική. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Mike Portnoy ξανά στο Dream Theater! Ως αρχικό και ιδρυτικό μέλος, μακροχρόνιος φίλος και απίστευτα ταλαντούχος και δημιουργικός ντράμερ, ξέρω ότι η επιστροφή του θα φέρει ένα ανανεωμένο πνεύμα, πάθος και ενέργεια στην Dream Theater που όλοι μας, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστών μας, θα καλωσορίσουμε με χαρά. Ανυπομονώ να σηκώσουμε τα μανίκια και να επιστρέψουμε μαζί στο στούντιο!

John Myung
Είναι υπέροχο να επιστρέφουμε όπως πρέπει, με τον αυθεντικό μας ντράμερ Mike Portnoy. Ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί ως Majesty πριν από σχεδόν 40 χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι επιφυλάσσει για το μέλλον αυτή η επόμενη φάση του Dream Theater. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα στον Mike Mangini για όλο το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα που έδωσε για τους Dream Theater κατά τη διάρκεια της δεκατριάχρονης θητείας του στο συγκρότημα.

James LaBrie
Το να έχουμε μαζί μας τον Mike Mangini όλα αυτά τα χρόνια ήταν, πολύ απλά, μια καταπληκτική διαδρομή. Είναι ένας από τους πλέον εκπληκτικούς και φυσικά προικισμένους ντράμερ με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Σ'ευχαριστώ Mike. Η ζωή είναι μια πολύ περίεργη διαδρομή και υποθέτω ότι αυτό είναι που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και για πάντα συναρπαστική. Το να έχουμε τον Mike Portnoy πίσω στο συγκρότημα είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε να γίνε. Τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και σε αυτή την περίπτωση είναι απολύτως λογικό. Είμαι ενθουσιασμένος με τις προοπτικές της επανένωσης για την κλασική σύνθεση των Dream Theater. Μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι αυτή θα είναι η τελική μορφή των Dream Theater με πολλά κεφάλαια να εκκρεμούν για το μέλλον. Ανεβαίνουμε και πάμε μπροστά παιδιά! Καλώς ήρθες και πάλι Mike Portnoy.

Jordan Rudess
Ο Mike Mangini είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς ντράμερ στον κόσμο και νιώθω προνομιούχος που δημιουργήσαμε τόσες δουλειές μαζί του. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τον χρόνο που μοιραστήκαμε στο σύμπαν των Dream Theater. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ενώνουμε ξανά τον πυρήνα της οικογένειας των Dream Theater. Υπάρχει μια απήχηση πνεύματος και οράματος που είναι μοναδική και ξεπερνά τις λέξεις στη σχέση μας με τον Mike Portnoy. Στη σκηνή και εκτός σκηνής δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη μαγεία που υπάρχει όταν είμαστε μαζί. Είμαι ευγνώμων που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά στους Dream Theater και ανυπομονώ να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό και το πάθος μας με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας για πολύ καιρό ακόμα.

Mike Portnoy
Με πλημμυρίζει χαρά που γυρίζω σπίτι και ξαναβρίσκομαι με τα αδέρφια μου! Υπάρχει τόση κοινή ιστορία μεταξύ όλων μας... τόσες πολλές αναμνήσεις, τόση πολλή μουσική... σκεφτείτε ότι πλησιάζουμε τα 40 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι! Η ιδέα της δημιουργίας νέας μουσικής μαζί είναι τόσο συναρπαστική και ανυπομονώ να βγω στο δρόμο και να παίξω ζωντανά για μια ολόκληρη νέα γενιά θαυμαστών που δεν μπόρεσαν ποτέ να δουν αυτή τη σύνθεση... Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι!

  • SHARE
  • TWEET