Οι Current 93 στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση

Το σχήμα του David Tibet επιστρέφει μετά από 13 χρόνια

05/07/2024 @ 15:47

Το Death Disco παρουσιάζει:
Current 93
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024
Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος Ωδείου Αθηνών
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα 106 75, Ελλάδα
Πόρτες στις 21:00

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024, ο David Tibet και οι Current 93 επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια για μια ξεχωριστή παράσταση στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών!

Οι Current 93, με επικεφαλής τον αινιγματικό David Tibet, είναι μια μοναδική οντότητα. Δημιουργούν όμορφες σκοτεινές συνθέσεις γεμάτες μυστικισμό και φαντασία. Γεμάτες Μαγεία. Ποια άλλη λέξη θα μπορούσε να συνοψίσει το παραισθησιακό έργο μιας από τις πιο αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες στον κόσμο της τέχνης, όπως αυτή του David Tibet, που έχει εμπνεύσει εκατοντάδες σημαντικούς καλλιτέχνες που αντανακλούν την επιρροή του στη δουλειά τους;

Ο κόσμος των Current 93 είναι ένας πολύχρωμος, χαοτικός, με πολλές παρακάμψεις και γωνίες κόσμος, που όμως δεν είναι τίποτα άλλο από την ειλικρινή προσπάθεια ενός πολυδαίδαλου μυαλού να παράξει ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό έργο. Οι κρυπτικοί, συμβολικοί στίχοι του Tiber ήταν και είναι πάντα εκεί για να λάμπουν και να ξεχωρίζουν. Κάθε νέο άλμπουμ δημιουργεί τον δικό του μοναδικό κόσμο με πιο πρόσφατο το "If a City Is Set Upon a Hill" του 2022.

Καθώς οι παραστάσεις των Current 93 είναι αρκετά σπάνιες, μην χάσετε την ευκαιρία να τους δείτε στην επιστροφή τους στην Αθήνα στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024!
Οι Current 93 είναι οι:

David Tibet
Reinier van Houdt
Alasdair Roberts
Andrew Liles
Aloma Ruiz Boada
Michael York
Davide Pepe
Giulio Di Mauro

Facebook Event

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET