Ο Bostaph έχει κουραστεί με τον Lombardo

Ο νυν ντράμερ των Slayer απαντά σε όσα υποστηρίζει ο πρώην…

09/10/2014 @ 14:48
Ο Paul Bostaph δηλώνει πως έχει κουραστεί να ακούει μόνο την εκδοχή του Dave Lombardo για το αν μετείχε δημιουργικά στην ηχογράφηση του νέου δίσκου των thrash ηρώων.

Ο Bostaph μιλώντας στο blabbermouth.net εξήγησε πως όταν δούλευαν στο στούντιο δεν είδε ποτέ τον Dave να είναι εκεί. Ο Lombardo υποστηρίζει πως έχει παίξει όλα τα μέρη των drums για το νέο δίσκο πριν έρθει ο Paul εκ νέου στην μπάντα. «Για παράδειγμα στο "Implode" απλά αντικατέστησαν τα δικά μου τύμπανα με αυτά του Paul. Όλα τα άλλα μέρη είναι αυτά που ειχαμε ηχογραφήσει μαζί»είναι τα λόγια του πρώην μέλους των Slayer.

Και ο Βοstaph απαντά: «Ο Kerry King έχει έναν δικό τρόπο στο στούντιο. Σου λέω αμέσως πως θέλει να ακουστούν τα ντραμς, την ταχύτητα, τα πάντα. Όταν καταλαβαίνεις τι θέλει, προσθέτεις και δικά σου στοιχεία ενώ σε σημεία που ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ζητά, σου λέει απλά "κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο". Εχω δουλέψει μαζί του πολλά χρόνια. Ξέρω τι έχει στο νου του. Το έχει ήδη εκεί το κομμάτι και εσύ πρέπει να βάλεις το χρώμα».

Οσο για τον Lombardo λέει «μου λένε συνεχώς, άκουσες τι είπε για σένα και τα σχετικά. Μετά από λίγο καιρό δεν σε νοιάζει. Θέλω απλά να παίξω. Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο τον Dave, "the other guy"» καταλήγει ο Bostaph, ειρωνευόμενος το γεγονός ότι ο Lombardo στις συνεντεύξεις, τον αποκαλεί "the other guy"…

  • SHARE
  • TWEET