Νεότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου των Tool

«Θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στις αρχές του 2014», δηλώνει ο Danny Carey

16/07/2013 @ 11:58
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Loudwire, o drummer των Tool, Danny Carey, δήλωσε ότι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι μάλλον απίθανο να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τοποθετώντας την κυκλοφορία του στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Carey δήλωσε τα εξής: «Μέχρι στιγμής δουλεύουμε οι τρεις μας, σύντομα όμως θα είμαστε (με τη προσθήκη του Maynard James Keenan) μαζί και οι τέσσερις. Θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το άλμπουμ μέχρι το τέλος του 2013, αλλά με τα διαδικαστικά θέματα της κατασκευής και της προετοιμασίας της εταιρίας, αμφιβάλλω αν θα μπορούσαμε να το κυκλοφορήσουμε πριν από τα Χρισοτύγεννα. Οπότε θα δούμε πως θα πάει. Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014.»

Το τελευταίο studio άλμπουμ των Tool, "10,000 Days", είχε κυκλοφορήσει το 2006. Σχετικά με την καθυστέρηση της νέας τους δουλειάς, ο κιθαρίστας Adam Jones δήλωσε στο περιοδικό Revolver: «Έχουμε αλλάξει σαν μπάντα, έχουμε γίνει ακόμη πιο εκλεκτικοί και απόμακροι, οπότε το να βρεθούμε και να δουλέψουμε μαζί είναι ακόμη πιο δύσκολο».
  • SHARE
  • TWEET