Nέος δίσκος με μεγάλες συμμετοχές για τους God.Fear.None

30/10/2009 @ 12:21
Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του νέου album των God.Fear.None που θα έχει τίτλο "Over Black Clouds".



Έντεκα καινούριες συνθέσεις που βασίζονται πάνω στο τεχνικό μελωδικό death metal του συγκροτήματος πλαισιώνονται από τρεις επαναηχογραφήσεις κομματιών από το "Vultures" το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2007 αποκλειστικά στο itunes και από την uppercut music.

Στο "Over Black Clouds" συμμετέχουν οι Ahrue Luster (κιθάρα - ILL NINO,ex-MACHINE HEAD), Steve Smyth (κιθάρα - FORBIDDEN, ex-NEVERMORE, TESTAMENT), Rob Arnold (κιθάρα - CHIMAIRA) και Thomas Englund (φωνή - EVERGREY).

Οι God.Fear.None λίγες μέρες μετά την εμφάνιση τους στο φετινό Rockwave Festival υπέγραψαν με την γνωστή εταιρία management "The Collective" που εδρεύει στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι γνωστή για την εκπροσώπησή της σε συγκροτήματα όπως οι LINKIN PARK, οι AVENGED SEVENFOLD, οι THE ALL AMERICAN REJECTS κα.

Το εξώφυλλο του "Over Black Clouds" είναι επηρεασμένο από τα κλασικά εξώφυλλα των death metal κυκλοφοριών της δεκαετίας του 80’ και 90’ και είναι δημιουργία του καναδού Neil Blevins ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της εταιρίας MIRAMAX γνωστή για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως TOY STORY, FINDING NEMO, RATATUILLE, WALL-E και άλλες. Αυτό το διάστημα το συγκρότημα μέσω των εκπροσώπων του διαπραγματεύεται το νέο του δισκογραφικό συμβόλαιο σε Ευρώπη και Αμερική ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τo album.

www.myspace.com/godfearnone

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET