Οι God Is An Astronaut επιστρέφουν στην Αθήνα τον Νοέμβριο

Τρία χρόνια μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις στη χώρα μας

23/06/2014 @ 13:17
God Is An Astronaut
08 Νοεμβρίου 2014
Gagarin 205, Αθήνα

Κάθε φορά που οι post-rockers God Is An Astronaut από την Ιρλανδία πρόκειται να περιοδεύσουν και ανακοινώνουν και τις επερχόμενες συναυλίες τους στην Ελλάδα, αυτό και από μόνο του ως είδηση σκορπάει ενθουσιασμό αλλά και μεγάλες προσδοκίες στις τάξεις των fans της μπάντας και του είδους της μουσικής αυτής.

Οι God Is An Astronaut δημιουργήθηκαν το 2002 και το όνομα της μπάντας το εμπνεύστηκαν από την ταινία "Nightbreed". Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο "The End Of The Beginning", ενώ τα video clip δύο τραγουδιών από αυτή ("The End Of The Beginning", "From Dust To The Beyond") έπαιξαν στο MTV όλης της Ευρώπης. Έπειτα από τρία χρόνια οι Ιρλανδοί κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "All Is Violent,, All Is Bright" και το 2006 βγάζουν το EP "A Moment Of Stillness". Έναν χρόνο μετά οι οπαδοί της μπάντας είχαν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» τη νέα δουλειά των God Is An Astronaut με τίτλο "Far From Refuge" και το 2008 αποφασίζουν να βαπτίσουν το νέο τους πόνημα με το ίδιο τους το όνομα. Ο τελευταίος δίσκος, "Age Of The Fifth Sun", κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2010.

Να είστε σίγουροι πως η παρέα των Torsten Kinsella, Niels Kinsella & Lloyd Hanney θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε αυτούς που θα παραβρεθούν στην συναυλία τους την 8η Νοεμβρίου στο Gagarin 205 για την περιοδεία του νέου τους άλμπουμ.

Πληροφορίες:
08 Νοεμβρίου 2014
Gagarin 205: Λιοσίων 205, 104 45 Αθήνα
Είσοδος: 20 ευρώ (μέσω Eventbrite - limited αριθμός), 22 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Eventbride

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET