Νέο, διπλό album από τους Avantasia με πληθώρα γνωστών μουσικών

07/02/2010 @ 22:25
Μετά το επιτυχημένο "The Scarecrow" του 2008, το project του Tobias Sammet των Edguy επιστρέφει, αυτή τη φορά με ένα πακέτο δύο δίσκων, ονόματι "The Wicked Symphony" και "Angel Of Babylon", αντίστοιχα.



Πληθώρα διάσημων μουσικών της metal σκηνής θα συμμετέχουν στο νέο τους δισκογραφικό πόνημα, και ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τους: Michael Kiske (Helloween), Jon Oliva (Savatage, Jon Oliva's Pain) και Tim Ripper Owens (Iced Earth, Judas Priest), μεταξύ άλλων.

Σε δηλώσεις του, ο Sammet είπε: «Ήξερα πως αυτή η νέα μας δουλειά θα έπαιρνε μεγαλύτερες εκτάσεις από τo συνηθισμένο, μιας που δουλεύουμε πάνω σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια από το 2006 και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να τα βελτιώνουμε, και βεβαίως να γράφουμε καινούργια».

Τα δύο αυτά cd ενδέχεται να βρίσκονται στα ράφια των δισκοπωλείων  από τις αρχές του Απριλίου, είτε ξεχώριστα, είτε σε περιορισμένη deluxe έκδοση, ενώ το πρώτο video clip έχει ήδη γυριστεί, για το κομμάτι "Dying For An Angel", στο οποίο συμμετέχει ο Klaus Meine των Scorpions.

To artwork των δύο δίσκων μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ το track list, έχει ως εξής:

The Wicked Symphony:
'The Wicked Symphony'
'Wastelands'
'Scales Of Justice'
'Dying For An Angel'
'Blizzard On A Broken Mirror'
Runaway Train', 'Crestfallen'
'Forever Is A Long Time'
'Black Wings'
'States Of Matter'
'The Edge'

Angel Of Babylon:
'Angel Of Babylon'
'Stargazers'
'Your Love Is Evil'
'Death Is Just A Feeling'
'Rat Race'
'Down In The Dark'
'Blowing Out The Flame'
'Symphony Of Life'
'Alone I Remember'
'Promised Land 2'
'Journey To Arcadia'
  • SHARE
  • TWEET