Ο Michael Wilton των Queensryche θα προτιμούσε τον Donald Trump για «ηγέτη όλου του κόσμου»

Ο κιθαρίστας των ιστορικών prog metallers δεν έκρυψε την στήριξή του στον αμφιλεγόμενο ρεπουμπλικάνο υποψήφιο

02/08/2016 @ 23:49

Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των μουσικών καταφέρεται εναντίον των ρατσιστικών/φαλλοκρατικών αντιλήψεων του Donald Trump, ο κιθαρίστας των Queensryche δεν δίστασε να δηλώσει πως θα ήταν η επιλογή του αντί για την Hillary Clinton, με την οποία θα αναμετρηθεί για το προεδρικό αξίωμα.

Ο Michael Wilton ρωτήθηκε από το SMNNews (η αναμετάδοση του νέου είναι μέσω του Blabbermouth) ποιόν θα προτιμούσε μεταξύ του Trump και της Hilton. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Ξέρεις, με έχουν απογοητεύσει και οι δυο τους, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω τον ηγέτη όλου του κόσμου, μάλλον θα ήθελα τον Trump.»

Εν τω μεταξύ, ο τραγουδιστής της μπάντας, Todd La Torre, μίλησε πρόσφατα στο East Valley Tribune σχετικά με κάποια πολιτικά θέματα τα οποία πραγματεύεται ο περσινός δίσκος της μπάντας, "Condition Human": «Στο "Guardian" φανταζόμουν έναν άνθρωπο τον οποίο κυνηγάει η κυβέρνηση. Επίσης, σκέφτηκα τα τεράστια ποσά που ξοδεύουμε για τον αμυντικό στρατό μας. Ειλικρινά, χρειαζόμαστε περισσότερα όπλα; Έτσι, συνέδεσα αυτά τα δύο στην φαντασία μου. Αλήθεια, δεν είναι πιο καυστικό από το "Speak" που είχε τον στίχο "Educate the masses, we'll burn the White House down".»

Διαβάστε την κριτική του Νίκου Καταπίδη για το τελευταίο άλμπουμ των Queensryche στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET