Metallica, Queens Of The Stone Age, Dave Grohl, Paul McCartney και Daft Punk στη σκηνή των Grammy

«Ο λόγος που είμαστε εδώ σήμερα είναι ο Ringo, ο Paul, ο John και ο George», δήλωσε ο Grohl

27/01/2014 @ 14:07
Οι εμφανίσεις των Metallica, των Daft Punk και του Paul McCartney με τον Ringo Starr ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν κατά την χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy, με την συνεύρεση των Queens Of The Stone Age, Nine Inch Nails, Dave Grohl και Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac) να κλείνει ιδανικά την βραδιά.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, οι Metallica παρουσίασαν μια ιδιαίτερη εκδοχή του "One" σε συνεργασία με τον φημισμένο πιανίστα Lang Lang, 25 χρόνια μετά από την πρώτη εκτέλεση του κομματιού στα βραβεία, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Οι μεγάλοι νικητές, Daft Punk, πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση στα βραβεία, παρουσιάζοντας μαζί με τους Pharrell Williams, Nile Rodgers και Stevie Wonder την μεγάλη φετινή τους επιτυχία, "Get Lucky" (Record of the Year και Best Pop Duo/Group Performance).

Μία από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις επί σκηνής πραγματοποίησαν τα θρυλικά σκαθάρια Paul McCartney και Ringo Starr, απογοητεύοντας όσους θα περίμεναν να παίξουν ζωντανά κάποιο τραγούδι των Beatles, καθώς ερμήνευσαν το "Queenie Eye" από τον πρόσφατο δίσκο του McCartney, "New".

Το κλείσιμο της βραδιάς συνδυάστηκε με την εντυπωσιακή συνεύρεση των Queens Of The Stone Age, Nine Inch Nails, Dave Grohl και Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac), οι οποίοι ερμήνευσαν τα "Copy Of A" και "My God Is The Sun" από τα φετινά "Hesitation Marks" και "...Like Clockwork" αντίστοιχα.

Στο περιθώριο της βραδιάς ο Dave Grohl, κάτοχος πλέον δύο ακόμη Grammy για το "Sound City: Real To Reel" και τη συνεργασία του με τους Paul McCartney, Krist Novoselic και Pat Smear στο "Cut Me Some Slack", δήλωσε πως «ο λόγος που είμαστε εδώ σήμερα είναι ο Ringo, ο Paul, ο John και ο George».

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως το να βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο μαζί με έναν Beatle «είναι σαν να βλέπεις UFO, πρέπει να τσιμπήσεις τον εαυτό σου», ενώ περιέγραψε τον McCartney ως περιπετειώδη, πειραματικό και πρωτοποριακό οραματιστή.

Μάθετε τους μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων Grammy εδώ.
  • SHARE
  • TWEET